Super League: Έντονος προβληματισμός και μακρά συζήτηση Παπαδημητρίου – Ράσταβατς μετά την κακή εμφάνιση στη Ριζούπολη (+photos)

 

Σκυμμένα κεφάλια έβλεπε κανείς στο ξανθιώτικο στρατόπεδο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Όλοι στο στρατόπεδο της Ξάνθης αναγνώριζαν όχι μόνο το κακό αποτέλεσμα αλλά και την κακή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα που παρά τη νίκη της εξακολουθεί να είναι ουραγός στο πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχε όρεξη για πολλές κουβέντες, ενώ ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος και της συνέντευξης Τύπου είχε μακρά συνομιλία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, που συνόδευε εκ μέρους της διοίκησης την ομάδα.

Για περισσότερα από 20 λεπτα οι δυο τους ήταν απομονωμένοι στο κέντρο του γηπέδου, μακριά από αδιάκριτα αυτιά και συνομιλούσαν. Για ακόμα δέκα ο καθένας είχε ξεχωριστές συνομιλίες στο κινητό του τηλέφωνο, με την απογοήτευση να είναι εμφανής.

Στην συνέχεια οι δυο άνδρες, όταν ήρθε η ώρα να φύγει το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή στο αεροδρόμιο για να πάρει την πτήση για Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Ξάνθη, αποχώρησαν μαζί και όπως συνηθίζεται έκατσαν μαζί στις μπροστινές θέσεις, συνεχίζοντας την συζήτησή τους.

Νωρίτερα πάντως ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχε σπεύσει να «παρηγορήσει» αρκετούς από τους παίκτες, ενώ στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, δεν έπαυε να τονίζει ότι τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο και να προσθέτει ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι που χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή, ιδίως από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.