Πρωταθλητής σε διεθνές τουρνουά στην Σουηδία με τον ΠΑΟΚ ο Νάσης Στοϊνοβιτς

 

Το τουρνουά IFK Invitational 2017, που διεξήχθη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας  κατέκτησε η Κ15 του ΠΑΟΚ που με τον Θανάση (Νάση) Στοϊνοβιτς να σκοράρει το τέταρτο τέρμα στο 4-1 με μια επιβλητική εμφάνιση και ανατροπή απέναντι στην απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα Goteborg, την οποία κέρδισε 4-1.

Οι Σουηδοί προηγήθηκαν στο 12ο δευτερόλεπτο του τελικού σε παιχνίδι που πεγινε Στο Priority Serneke Arena , το μεγαλύτερο και πλέον εντυπωσιακό αθλητικό συγκρότημα των σκανδιναβικών χωρών, με σκόρερ τους Κούτσια (2 γκολ), Καράκουτη και τον Στοϊνοβιτς που είναι εκ των αρχηγών της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του, καθώς κέρδισε 2-0 την νορβηγική Βαλερέγκα, 1-0 την δανέζικη Μπρόντμπι, ενώ έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την σουηδική Χέλσιμποργκ.

Στα προημιτελικά επικράτησε 2-0 της Αγγλικής Κρύσταλ Πάλας, ενώ στον ημιτελικό ήταν συναρπαστικός με τον ΠΑΟΚ να είναι πίσω στο σκορ μέχρι το τελευταίο δίλεπτο, οπότε ισοφάρισε με τον Κιτσάκη, παρότι στα τελευταία 12 λεπτά του παιχνιδιού έπαιζε με δέκα παίκτες. Στα πέναλτι, ήταν όλοι εύστοχοι και ο Στοίνοβιτς, με τον πορτιέρο Τσιόπτση να απόκρουσει ένα των αντιπλαλων του που έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό και κατόπιν στην κατάκτηση του κυπέλλου.