Γ’ Εθνική: Δηλώσεις για… «όσκαρ» από Τελκίνσκι μετά την πρώτη ήττα της ΑΕΔ, συγχαρητήρια από Ανυφαντάκη

 

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΟ Καβάλας επί της ΑΕ Διδυμοτείχου τόσο ο Κώστας Ανυφαντάκης όσο όμως και ο Κρίστο Τελκίνσκι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Ο Βούλγαρος προπονητής των Εβριτών παρά την απογοήτευση για την πρώτη ήττα της ομάδας του, έδειξε ξεχωριστό ήθος και την ώρα που οι άνθρωποι της ΑΕΔ δικαιολογημένα έκαναν παράπονα για την διαιτησία, ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Καβάλα και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ΑΕΔ θα κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας.  Πιστεύω έχει καλή ομάδα.  Προσπαθεί με σωστό τρόπο να φτάσει στην αντίπαλη εστία.  Δίκαια κέρδισε ενώ δημιούργησε και ευκαιρίες. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε κάθε φορά για τη νίκη.  Ετσι θα πάμε μέχρι τέλος της χρονιάς. Θα βλέπουμε κάθε ομάδα στα μάτια.   Δε θέλω να πω τίποτα για το διαιτητή», ήταν τα λακωνικά λόγια του Κρίστο Τελκίνσκι στην συνέντευξη Τύπου, όπως τα μετέφερε ο Τάσος Πατσίδης από την εφημερίδα «Πρωινή» της Καβάλας.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΟΚ και πρώην προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Ανυφαντάκης ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν συμπαγής και είχε καλή κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Επίσης περιόρισε το δικό μας παιχνίδι ανάμεσα στις γραμμές. Πήγαμε έτσι σ` ένα παιχνίδι από τα πλάγια για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Η νίκη μας είναι δίκαιη απέναντι σε μια ομάδα πολύ δύσκολη. Αποκτά μεγάλη σημασία για μας, αφού αυτά τα παιδιά που είναι μικρά σε ηλικία, δείξανε πολύ ισχυρό πνεύμα. Μας χρειάζεται αυτό πάρα πολύ γιατί η φανέλα του ΑΟΚ έχει πολλές απαιτήσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Συγχαρητήρια στον Κρίστο Τελκίνσκι και του εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ τον κόσμο της Καβάλας που μας στήριξε σε μεγάλο βαθμό. Είναι πολύ σημαντικό για μας αυτή η στήριξη».