ΕΠΣ Έβρου: Έβρολάρα από τα παλιά! Το Σουφλί έκανε το απόλυτο νικώντας το «φαβορί» για τίτλο Ορέστη Ορεστιάδας

 

Μια πολύ σημαντική νίκη που αλλάζει το τοπίο στην κορυφή της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου πέτυχε  στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ο Έβρος Σουφλίου που υποδέχτηκε στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον Ορέστη Ορεστιάδας που θεωρείτε από πολλούς από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Η πρώτη θεωρητικά αξιόλογη φάση του παιχνιδιού ήταν για τον Ορέστη στο 28′ όταν το σουτ του Κυριάκου Πετρόπουλου πέρασε άουτ. Ο Έβρος Σουφλίου στην πρώτη του ευκαιρία ευτύχησε να σκοράρει, στο 32′ όταν από κόρνερ του Μυσιούδη ο Τσομπανούδης γνωστός ως «Τσιρίλο» που το καλοκαίρι ξεκίνησε προετοιμασία στην ομάδα της Ορεστιάδας αλλά τελικά αποκτήθηκε από το Σουφλί, έπιασε την δυνατή προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γαλλή κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στην επόμενη καλή στιγμή τους στον αγώνα στο 38′ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα αφού ο Θανάσης Ρουσσίδης έστειλε την μπάλα άουτ με το σκορ να μένει στο ημίχρονο στο 1-0, παρά την χωρίς αντίκρυσμα κατοχή 40-60 υπέρ του Ορέστη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη προσπάθησε να ισοφαρίσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Ζέλεφ έκανε το σουτ με τον Δουλούδη να είναι κάτω αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και την ίδια κατάληξη είχε και το δεύτερο σουτ του ίδιου παίκτη. Φάση για τον Έβρο με τον «Τσιρίλο»να επιχειρεί το σουτ λίγο άουτ η μπάλα. Προσπάθεια με τον Αθ. Ρουσσίδη να κάνει σουτ αλλά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Δουλούδης στο 73′ μπλόκαρε, ενώ έδωσε παρών και στο 75′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οτέμπερη που επέστρεψε στην ομάδα αφού υπηρετούσε την θητεία εκτός Έβρου.

Ο Έβρος προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 78′ όμως ο Γαλής είπε όχι στην κεφαλιά του Γιαννόπουλου, ενώ σουτ στο 89′ του Πετρόπουλου και πάλι ο Δουλούδης με διπλή προσπάθεια απόκρουσε τη μπάλα κρατώντας το 1-0. Μετά από 5 λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής Σιβούδης σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης όπου βρήκε τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0 να πετυχαίνουν το απόλυτο σε 2 παιχνίδια και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στους 3 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσομπανούδης «Τσιρίλο» όπου με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης έδωσε την νίκη στην ομάδα του Σουφλίου και έτσι έφτασε στα 3 γκολ.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Παπαναστασίου (55΄ Μπετζέκας), Ράλλης Απ., Πατέλης, Μαργαρίτης (85΄ Λάζος), Μυσιούδης, Πρεπούδης (72΄ Κουρούδης), Γιαννόπουλος, Τσομπανούδης (90΄ Λαζίδης), Λειβαδίτης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Γαλής, Ντινούδης, Δροσάκης (63΄ Οτέμπερης), Πετρόπουλος Χ. (55΄ Καρασμανάκης), Τζουμακίδης, Ζότεφ, Ρουσσίδης Αθ., Πετρόπουλος Κυρ., Ζέλεφ, Οικονόμου (46΄ Ρουσσίδης Θ.), Δαρβούδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ