ΕΠΣ Θράκης: Έξι γκολ στο ματς του Κοσμίου με τα Παγούρια όπου έγινε η φάση fair play της χρονιάς

 

Ένα πολύ όμορφο ματς με έξι τέρματα, το οποίο θα μείνει ίσως και στην ιστορία για την φάση fair play που που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στο Κόσμιο όπου ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ φιλοξένησε την νεοφώτιστη αλλά δυνατή Αναγεννηση Παγουρίων επικρατώντας με 4-2.  

Στο Κόσμιο η Αναγέννηση  αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ στο 26΄ με πλασέ του σκόρερ της σε ένα ακόμα παιχνίδι Μουρατίδη από όμορφη σέντρα του Πολυμένοφ κάνοντας το 0-1. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο αντέδρασε σχετικά γρήγορα και στο 33′ έγινε   το 1-1 ε σουτ-βολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή του Μυστρίδη, αποτέλεσμα που ήταν και απότέλεσμα ημιχρόνου παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακό με την φάση της χρονιάς να γίνεται στο 50΄ ο τερματοφύλακας των Παγουρίων Κιουτσούκ Ισμαήλ τραυματίστηκε από αντίπαλο και βρέθηκε στο έδαφος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Μιχαλακέλης και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1. Τότε οι παίκτες του Κοσμίου σε συνεννόηση με τον προπονητή Σάββα Αιβάζη  άφησαν τον Σαρακατσάνη της Αναγέννησης από την σέντρα να σκοράρει ανενόχλητος κάνοντας το 2-2 μέσα σε χειροκροτήματα από όλο το γήπεδο, συμπαίκτες και αντιπάλους (φώτο Χρόνος).

Η γηπεδούχος ομάδα πολύ γρήγορα αντέδρασε και στο 55′ με σουτ του  Μιχακέλη που πέτυχε το δέυτερο τέρμα του έκανε το 3-2, ενώ στο 70΄ο Χατζητουλούσης με σουτ έκανε το τελικό 4-2

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τριάντος, Μυστρίδης, Λεβεντέλης, Αραμπάς (39΄ Γιαπρακτσής), Νάνος, Πότσης, Χατζητουλούσης (71΄ Μαμούτ Σεϊδάν), Ρούντος (39΄ Μιχαλακέλης), Φ. Ξενάκης (82΄ Βλασόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μεχμέτ): Κιουτσούκ Ισμαήλ, Ασλαμαζίδης, Σιδηρόπουλος (75΄ Τσόγιας), Πολιτίδης, Κεφής, Μπουρλόκας, Πολυμένωφ, Σαρακατσάνης (60΄ Κουρκουλής), Μουρατίδης (46΄ Χριστακάκης), Κοκολάκης, Δημηνάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ