Α2 Ανδρών: Πίκρανε στα γενέθλιά του τον πρώην προπονητή της η ΑΕ Κομοτηνής στην Ορεστιάδα

 

Η ήττα από την ΑΕ Κομοτηνής μπορεί να έφερε απογοήτευση στον Άθλο Ορεστιάδας, ωστόσο οι “βυσσινί” δηλώνουν αποφασισμένοι να διορθώσουν τα… κακώς κείμενα της ομάδας με τον Παναγιώτη Τσιακμάκη να ζητά από όλους σκληρή δουλειά.

Το ντεμπούτο του Άθλου Ορεστιάδας στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι “βυσσινί’ καθώς η ΑΕ Κομοτηνής προσγείωσε απότομα τους παίκτες του Παναγιώτη Τσιακμάκη και με το 3-2 πήρε τη νίκη. Ο τεχνικός του Άθλου είδε τους παίκτες του να αντιδρούνε στον αγώνα μετά το 0-2 και να ισοφαρίζουν, αλλά να μην μπορούν να φθάσουν στη νίκη.

Αυτή η εικόνα που θορύβησε αρκετά τον Παναγιώτη Τσιακμάκη ο οποίος εμφανώς προβληματισμένος τόνισε στο volleyplanet: «Ξεκινήσαμε με τον χειρότερο τρόπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μετά το 0-2 βελτιωθήκαμε και με το 2-2 φθάσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζω η εικόνα του δεύτερου μισού του αγώνα να μας δώσει ώθηση και να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις γι να έχουμε συνοχή ως ομάδα. Αν δεν το κάνουμε αυτό δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Αν μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα τότε μόνο θα έχουμε μέλλον…».

Πάντως, ο Παναγιώτης Τσιακμάκης δεν γιόρτασε όπως θα ήθελε τα γενέθλιά του, μετά από αυτήν την ήττα από την ΑΕ Κομοτηνής, στο πάγκο της οποίας καθόταν πριν δυο χρόνια. Και όμως, μια μέρα πριν το κλίμα ήταν εορταστικό στον Άθλο, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης πριν την έναρξη της χρονιάς, καθώς έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη για τον Παναγιώτη Τσιακμάκη ο οποίος έκλεισε  τα 52α γενέθλιά του και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που τον περίμενε.

Ο Σουφλιώτης τεχνικός του Άθλου δέχθηκε με χαμόγελα τις ευχές και τα «πειράγματα» από τους παίκτες και τους ανθρώπους των «βυσσινί» οι οποίοι του  υποσχέθηκαν ως δώρο τη νίκη επί της ΑΕ Κομοτηνής το Σάββατο, αλλά δεν μπόρεσαν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους…