Super League: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν δείτε τo ματς Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη (18:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Τη Κυριακή που μας πέρασε η Ξάνθη πήρε μια σπουδαία ισοπαλία ισοπαλία εντός έδρας με την ΑΕΚ και σήμερα (18:15, LIVE ThrakiSportS) φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με στόχο την τρίτη της νίκη εκτός έδρας, αλλά και γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS κωδικοποίησε τα σημαντικά στοιχεία και σας παρουσιάζει έναν «δεκάλογο» που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει κάποιος για να παρακολουθήσει με άνεση το παιχνίδι ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής.

1.  Τρεις φορές έχει παίξει φέτος εκτός έδρας η Ξάνθη και έχει χάσει μόλις μια φορά, στην Λιβαδειά με πέναλτι, ενώ έχει πάρει δύο νίκες σε Χανιά και Κέρκυρα και ελπίζει να το επαναλάβει και σήμερα στη Ριζούπολη.

2. Από την άλλη ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει παίξει 3 φορές στην έδρα του και δεν έχει καμία νίκη, μετρώντας 2 ισοπαλίες με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ και μία ήττα από τον Πλατανιά.

3. Μια επιστροφή, αλλά και τρεις απουσίες υπάρχουν στην αποστολή της Ξάνθης για το σημερινό παιχνίδι στην Ριζούπολη. Δείτε αναλυτικά την 18αδα που επέλεξε ο Σέρβος κόουτς με ένα κλικ ΕΔΩ.

4. Ντεμπούτο σε αποστολή πρωταθλήματος κάνει ο 17χρονος Δημήτρης Μελιόπουλος που αυτή τη φορά δεν θα παίξει με την Κ20 της ομάδας, ενώ επέστρεψε στην αποστολή και ένας άλλος παίκτης των ακαδημιών της ομάδας, ο Οκάν Χατζητερζόγλου, που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

5. Πάμε να δούμε και μια πιθανή ενδεκάδα για τον Μίλαν Ράσταβατς (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο, Μπούλα, Κάστρο.

6.  Θρακιώτικη παρουσία έχουμε όμως και από την πλευρά του Απόλλωνα, αφού στην ομάδα της Ριζούπολης είναι οι Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Παπάζογλου, ενώ υπάρχει και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και πρώην της Ξάνθης Γιώργος Κασναφέρης.

7.  Και μιας και αναφερθήκαμε στον Γιώργο Κασναφέρη, θυμίζουμε πως η θέση του στην ομάδα της Ριζούπολης είναι στον «αέρα», μετά το κακό ξεκίνημα του Απόλλωνα και τις άστοχες κινήσεις του καλοκαιριού. Παρά τις φήμες ωστόσο ότι θα υπήρχε αντικατάστασή του μέσα στην εβδομάδα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

8.  Χωρίς πολλές απουσίες είναι η αποστολή του Απόλλωνα για το σημερινό παιχνίδι, αφού ο προπονητής της Αθηναϊκής ομάδας είδε τους δύο σημαντικότερους τραυματίες που είχε να βγάζουν την κανονική προπόνηση. Αναλυτικά η αποστολη του Απόλλωνα: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Ντάσιο, Κούρο, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργια, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινό, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνη, Σιατραβάνη και Καστιγέχος.

9.  Πάμε να δούμε και μια πιθανή ενδεκάδα από πλευράς του Ζόραν Βούλιτς (4-2-3-1): Κόβετς, Κοντοές, Κύργιας, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Μενδρινός, Κονέ, Μάατσι, Σιατραβάνης, Καστιγέχος.

10.  Πρώτος διατητής του σημερινού αγώνα είναι ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από την ΕΠΣ Κορινθίας, έχοντας ως βοηθούς τους Κοντιζά και και Καλφάκη από τις ΕΠΣ Πειραιά και Χανίων αντίστοιχα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κορδολαίμης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Δείτε αναλυτικά όλους τους διαιτητές και το πρόγραμμα της αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.