LIVE η Γ’ Εθνική: Καβάλα – ΑΕΔ, Καρπερή – Ορφέας, Παραλίμνι – Προσκυνητές, Άβατο – Ορφανό και Νέο Σιδηροχώρι – Σκούταρι

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την εξέλιξη στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τα γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Συνέχεια έχουμε κανονικά και αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στους αγώνες του πρώτου ομίλου με έμφαση φυσικά στα πέντε παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 14:10  Το ενδιαφέρον πολλών θα πέσει σήμερα στο παιχνίδι της Καβάλας, όπου στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕ Διδυμοτείχου, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν τη τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να αντίστοιχα να διατηρήσουν το αήττητο που κατέχουν έως τώρα, παραμένοντας παράλληλα ψηλά στην βαθμολογία.

Ωρα 14:16  Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης που την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την πρώτη του ήττα, αυτή την εβδομάδα ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο Καρπερής, με στόχο φυσικά να επανέλθει στις νίκες και να παραμείνει αήττητος εκτός έδρας.

Ωρα 14:22  Φυσικά αγωνία υπάρχει και για την έτερη νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον ΑΟΚ, υποδέχεται σήμερα την Ελπίδα Σκουτάρεως, με νέο κόουτς τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα θετικά.

Ωρα 14:28 Από την άλλη η έτερη παλιά Θρακιώτικη ομάδα στον όμιλο μας, η Δόξα Προσκυνητών, μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, χωρίς άγχος και με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματά της.

Ώρα 14:31 Τέλος, ο Άρης Αβάτου, υποδέχεται αυτή την εβδομάδα στην έδρα του, στο γήπεδο της Φελώνης τον Αετό Ορφανού και θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 14:34 Από αυτή την άναρτηση θα έχετε ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το πρόγραμμα της οποίας έχει ως εξής:  ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σκουτάρεως, Νέστος Χρυσούπολης – Μ. Αλέξανδρος Ξηροπόταμου, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών, Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού.

Ωρα 14:40 Όλα τα ματς ξεκινούν σε κάτι παραπάνω από μία ώρα, στις 16:00 και σταδιακά θα ενημερώστε από εδώ για τις συνθέσεις αλλά πριν πάμε σε αυτά, πάμε να δούμε την ενδεκάδα των χορηγών που στηρίζουν την πρώτη φετινή μετάδοση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 14:47  Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:54 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:01 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:08  Τρίτος χορηγός μας από την πόλη του Διδυμοτείχου η Auto Gas Καραγιάννης που λειτουργεί ως συνεργείο παντός τύπου, φανοποιείο, βαφείο, φυσικά για τοποθέτηση υγραερίου αλλά και ως πρατήριο για την προμήθειά του. Βρίσκεται στην Οδό Αγίας Παρασκευής 1 και στο τηλέφωνο 25530-24667 (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:11 Ενημέρωση συνθέσεων από την Καρπερή και το ματς του Ορφέα Ξάνθης με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής. Εκεί ο Μπάμπης Χατζημεστής θα ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Καρκατζάνη, Κατρανίτσα, Λαζαρίδη, Μακράκη, Μαλαδένη, Μαυρόπουλο, Μπουταγκίδη, Πασχαλάκη, Τορομανίδη, Χαλήλ Ιμπράμ.

Ώρα 15:13 Πάμε να δούμε και τη σύνθεση των γηπεδούχων του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής που ξεκινούν με τους: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Γκάλιος, Ζάντσιος, Αγγελίδης, Νικολίτσας, Μπάρδας, Μπίντσης, Γκώγκας, Νέδος, Κούτλας.

Ωρα 15:18  Ευκαιρία να δούμε τους χορηγούς μας από την πόλη της Ξάνθης. Καλωσορίζουμε στην ομάδα των χορηγών μας το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε την αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:22 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:26 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:29 Ενημέρωση συνθέσεων και από το Παραλίμνι Σερρών και το ματς της Δόξας Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Εκεί ο Νίκος Μπαχαρίδης θα ξεκινήσει με τους: Περτσά, Φαρμάκη, Ιωαννίδη, Σιδηρόπουλο, Ζουμπιάδη, Τρίχα, Γιαννακίδη, Βελή Μεμέτ, Σιχλιμοίρη, Βάσκο, Δραγανίδη.

Ώρα 15:31 Πάμε να δούμε και τη σύνθεση των γηπεδούχων του Απόλλωνα Παραλιμνίου που ξεκινούν με τους: Γουναρίδη, Πολυζωΐδη, Τάκα, Κουτζαβασίλη, Δέντσα, Μερεσιώτη, Μουτεσίδη, Ρούμπο, Γαϊδαρτζή, Ναλμπάντη, Τάντιτς.

Ωρα 15:33 Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:38  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:42 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:45 Πάμε να δούμε και τις ενδεκάδες των ομάδων στο «Ανθή Καραγιάννη» στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕ Διδυμοτείχου και ΑΟ Καβάλα.

Ώρα 15:47 Στην Καβάλα και το παιχνίδι της ΑΕ Διδυμοτείχου ο Κρίστο Τελκνίνσκι θα ξεκινήσει με τους: Συριτούδης Κ., Αλεξακίδη, Παντελίδη, Κουρδάκη, Χρίστεφ, Πετρόπουλο, Εμρέ, Αβογιάν, Παταλιάκα, Γιαννόπουλο, Ιντζέ.

Ώρα 15:49 Ενώ ο γηπεδούχος ΑΟΚ και ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκινά με τους: Δήμιζα, Μπλιό, Σέχου, Παπαστεριανό, Αλιατίδη, Λυμπεράκη, Ψάλτη, Παπαδόπουλο, Κεϊτά, Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλο.

Ώρα 15:51 Και μιας και αναφερθήκαμε στην ΑΕ Διδυμοτείχου, δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ, τη στάση της ομάδας του Διδυμοτείχου στο Le Chalet της Ξάνθης για φαγητό στο ταξίδι της για την Καβάλα.

Ώρα 15:53 Πάμε να δούμε και τη σύνθεση που επέλεξε στην Κομοτηνή ο Ζόραν Στοίνοβιτς στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Βασιλείου, Λεφής, Μίλλερ, Πλασταράς, Χατζήπαππα, Μαυράκης, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης, Κρασσώνης, Σαμαράς.

Ώρα 15:55 Ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενη Ελπίδα Σκουτάρεως ξεκινά με τους:  Ταταρίδη, Γεωργιάδη, Σαϊνατούδη, Κωφόκώτσιο, Μουσικάκη, Δαγκούλη, Στεφανίδη Ν., Κεχαγιά, Στεφανίδη Δ., Καπετάνο, Μίνγκα.

Ώρα 15:57 Και για να ολοκληρώσουμε με τις συνθέσεις των ομάδων, περνάμε και στην Ξάνθη, όπου ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης και ο Άρης Αβάτου ξεκινούν με τους: Αμουτζάκη, Κούτρα, Μπουνταγκίδη, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Τουργαΐδη, Γκέκα, Ευθυμιάδη, Κοτόπουλο, Δόντσο, Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 15:59 Ενώ τέλος οι φιλοξενούμενοι του Αετού Ορφανού ξεκινούν με τους: Τοπαλίδη, Ράνο, Καλατζή, Παυλίδη, Μαυρομάτη, Καραγιαννίδη, Ελέζη, Τσαμπέγια, Αποστολίδη, Δουμάνη, Στογιάνοφ.

Ώρα 15:59 Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σέντρα στα παιχνίδια!

Ώρα 16:02 Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια!

Ώρα 16:04 Πρώτη καλή ευκαιρία για την Δόξα Σιδηροχωρίου, ο Κρασσώνης σούταρε με τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

Ώρα 16:05 Πολύ καλή ευκαιρία και για τον Ορφέα στην Καρπερή, με τον Τορομανίδη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, αλλά επίσης η μπάλα να φεύγει τελικά λίγο άουτ από την εκτέλεσή του.

Ώρα 16:08 Αρκετοί οι φίλοι της ΑΕ Διδυμοτείχου που δίνουν το παρών στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, οι πληροφορίες λένε για πάνω από 100, μαζί με τις ακαδημίες της ομάδας.

Ώρα 16:14 Γκολ για την Ελπίδα Σκουτάρεως! Μπαλιά στο κενό χώρο για τον Στεφανίδη Δ. που πλάσαρε, με τον Βασιλείου να αποκρούει προσωρινά, όμως τον Στεφανίδη να παίρνει και πάλι το «ριμπάουντ» και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σκουτάρεως 0-1!

Ώρα 16:18 Νέα καλή ευκαιρία για τον Ορφέα στις Σέρρες, ο Χρήστος Πασχαλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ, με τη μπάλα όμως να φεύγει και αυτή τη φορά άουτ.

Ώρα 16:22 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου που κέρδισε ένα έμμεσο λάκτισμα, μετά από λάθος του κίπερ του Ορφανού, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ώρα 16:24 Προσπάθησε να απαντήσει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, όμως το σουτ του Μουρατίδη από πλάγια, μπλόκαρε ο Ταταρίδης.

Ώρα 16:25 Γκολ στο Παραλίμνι για τον Απόλλωνα! Ο Τάντις νίκησε τον Περτσά και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του! Απόλλωνας Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

Ώρα 16:28 Αρκετός κόσμος και στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής, περίπου 200 φίλοι παρακολουθούν το ματς, ενώ ευνοϊκός είναι και ο καιρός για να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο.

Ώρα 16:34 Γκοοοοοολ για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Ο Μαυράκης κέρδισε ένα πέναλτι, με τον να το εκτελεί και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-1!

Ώρα 16:31 Δεύτερο γκολ στο Παραλίμνι για τον Απόλλωνα! Ο Τάντιτς χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ.  Απόλλωνας Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 2-0.

Ώρα 16:34 Δεν έχουμε κάποια νέα ευκαιρία στην Καρπερή, με τις δύο ομάδες να έχουν ισορροπήσει το παιχνίδι και να παίζεται παιχνίδι κέντρου.

Ώρα 16:38 Ισορροπημένο το παιχνίδι και στην Καβάλα, με την ΑΕ Διδυμοτείχου να στέκεται αρκετά καλά και να έχει μάλιστα και τις ευκαιρίες της για να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων με τους Γιαννόπουλο και Ιντζέ.

Ώρα 16:43 Γκολ στο Παραλίμνι! Οι γηπεδούχοι τριπλασιάζουν τα τέρματά τους απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ναλμπάντη. Απόλλωνας Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0.

Ώρα 16:48 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-1!

Ώρα 16:49 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο «Ανθή Καραγιάννη». Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-0!

Ώρα 16:50 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Καρπερή. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης 0-0!

Ώρα 16:51 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Παραλίμνι. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Απόλλωνας Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0!

Ώρα 16:52 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Φελώνη. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 0-0!

Ωρα 16:54 Επίσης χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» πουβρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 16:57 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:59 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 17:01 Πάμε να δούμε και τα σκορ ημιχρόνου όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-0, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης 0-0, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σκουτάρεως 1-1, Νέστος Χρυσούπολης – Μ. Αλέξανδρος Ξηροπόταμου 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0, Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 0-0.

Ώρα 17:03 Άρχισαν τα δεύτερα ημίχρονα στους αγώνες της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 17:05 Ευκαιρία για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην Κομοτηνή, με τον Μουρατίδη να βγαίνει σε τετ-α-τετ, αλλά να αργεί λίγο και το σουτ του τελικά να διώχνει πριν μπει στα δίχτυα ο Μουσικάκης.

Ώρα 17:09 Καμία νέα αλλαγή στο σκορ, παιχνίδι κατοχής έως τώρα στο δεύτερο ημίχρονο στην Καρπερή.

Ώρα 17:20 Γκολ για το Σκουτάρι! Ο Καπετάνος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Παπαβασιλείου πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-2!

Ώρα 17:22 Γκοοοοολ για τον Άρη Αβάτου! Ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 1-0!

Ώρα 17:25 Γκολ και στην Καβάλα! Οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου. ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0!

Ώρα 17:26 Γκολ στις Σέρρες για την Καρπερή. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ και προηγούνται πλέον του Ορφέα. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης 1-0.

Ώρα 17:30 Πάμε να δούμε τα σκορ όλων των αγώνων: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης 1-0, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σκουτάρεως 1-2, Νέστος Χρυσούπολης – Μ. Αλέξανδρος Ξηροπόταμου 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 4-0, Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 1-0.

Ώρα 17:34 Κι άλλο γκολ για το Παραλίμνι! Τετραπλασιάζει τα τέρματά της ομάδας του ο Ναλμπάντης. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 4-0!

Ώρα 17:40 Έχουμε ένα επεισόδιο στο γήπεδο της Φελώνης, με τον ρέφερι να αποβάλλει τον προπονητή του Άρη Αβάτου, Κυριάκο Κετσιεμενίδη και τον ποδοσφαιριστή του Αετού Τζαμπέγια, αφήνοντας του φιλοξενούμενους με 10 παίκτες για τα επόμενα περίπου 10 λεπτά.

Ώρα 17:45 Παραμένει το 1-0 στην Καβάλα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και να μετρούν αντίστροφα για την νίκη.

Ώρα 17:51 Τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τελικό Αποτέλεσμα: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-2!

Ώρα 17:54 Τέλος του αγώνα και στο Παραλίμνι Σερρών. Τελικό Αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 4-0!

Ώρα 17:56 Τέλος του αγώνα και στο «Ανθή Καραγιάννη». Τελικό Αποτέλεσμα: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0!

Ώρα 17:57 Τέλος παιχνιδιού στην Καρπερή. Τελικό Αποτέλεσμα: Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

Ώρα 17:58 Νέα κόκκινη στο γήπεδο της Φελώνης, αυτή τη φορά για τον Μιχάλη Ταχτσίδη του Άρη Αβάτου, το 1-0 παραμένει όμως!

Ώρα 17:59 Τέλος του παιχνιδιού και στη Φελώνη! Τελικό Αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-0!

Ωρα 18:03 Τέσσερις ήττες και μόλις μια νίκη ο απολογισμός των ομάδων της Θράκης σε αυτήν την 4η αγωνιστική.

Ωρα 18:07  Μόλις ανέβηκε και ένα συνοπτικό θέμα με τα αποτελέσματα και κυρίως τη νέα βαθμολογία. Μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, η τέταρτη για τη Γ' Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την Auto Gas Καραγιάννης, από την Ξάνθη το Sports Cafe "La Bombonera"στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ' Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).