Γ’ Εθνική: Ιστορική νίκη για τον Άρη Αβάτου! «Ξεπουπούλιασε» τον Αετό Ορφανού

 

Μετά από 4 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, ο Άρης Αβάτου πέτυχε την ιστορική πρώτη του νίκη στην παρθενική του συμμετοχή στην κατηγορία, το απόγευμα της Κυριακής επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 του Αετού Ορφανού, σε ένα ματς που τα είχε… όλα!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αβάτου μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και αποφασισμένη πως επιτέλους θα έπαιρνε την πρώτη της νίκη. Και το κατάφερε, έστω και αν τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο (όπως βέβαια και οι φιλοξενούμενοι), και με τον προπονητή της στην κερκίδα.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με Σαρηγιαννίδη και Κοτόπουλο, όμως η σημαντικότερη φάση έγινε στο 19ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του αντίπαλου κίπερ κέρδισαν έμμεσο λάκτισμα, αλλά δεν το εκμεταλλεύθηκαν και έμεινε το 0-0, έως και το τέλος της ανάπαυλας, που είχε αρκετές καθυστερήσεις λόγω δύο τραυματισμών και αναγκαστικών αλλαγών των παικτών του Αετού Ορφανού.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αβάτου μπήκε και πάλι δυνατά και κυνήγησε το γκολ, που ήρθε στο 72ο λεπτό, με σκόρερ τελικά τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη. Βέβαια το δεύτερο μέρος σημαδεύτηκε από τις δύο συν μια αποβολές που έδειξε ο ρέφερι του αγώνα. Συγκεκριμένα τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου απέβαλλε τον προπονητή του Αβάτου, αλλά και τον παίκτη Φιλίπ Τζαμπέγια των φιλοξενούμενων, ενώ ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Μιχάλης Ταχτσιδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαΐδης, Γκέκας, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος, Καλατζής, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζη, Τζαμπέγια Φ., Αποστολίδης, Δουμάνης, Στογιάνοφ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ-ΠΡΟΣ-ΛΕΠΤΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ