Γ’ Εθνική: Έπαιξε καλύτερα φεύγει όμως από τις Σέρρες με άδεια χέρια ο Ορφέας Ξάνθης

 

Ο Ορφέας Ξάνθης έδειξε πως ήλεγχε το παιχνίδι, όμως ένα γκολ του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στην επανάληψη ήταν αρκετό, ώστε να αναγκάσει την ομάδα της Θράκης στην δεύτερή της φετινή ήττα, και να γυρίσει στη Ξάνθη με άδεια χέρια.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και είχαν μερικές σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημά του για να προηγηθούν με τους Θόδωρο Τορομανίδη και Χρήστο Πασχαλάκη, ενώ ήλεγξαν πλήρως όλο το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και ενώ δεν άλλαξαν πολλά στον ρυθμό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Γιάννη Ρούφου στο 65′ και να προηγηθούν με 1-0. Σκορ το οποίο, με σωστή διαχείριση κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα και ανάγκασαν τον Ορφέα να γυρίσει στην Ξάνθη με άδεια χέρια, παίρνοντας παράλληλα και την παρθενική τους νίκη στην Γ’ Εθνική.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΚΑΡΠΕΡΗΣ (Μ. Δουλγέρης): Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Ζάντσιος, Αγγελίδης, Νικολίτσας, Μπάρδας, Μπίντσης, Γκόγκας, Νέδος, Κούτλας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Χατζημεστής): Ρούφος, Καρκατζάνης, Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Μπουταγκίδης, Πασχαλάκης, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ-ΠΡΟΣ-ΛΕΠΤΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ