Γ’ Εθνική: Εντός έδρας Άβατο και Σιδηροχώρι, στις Σέρρες Ορφέας και Προσκυνητές, στην Καβάλα το Διδυμότειχο (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμά του για τον Α’ Όμιλο.

Δύσκολες αποστολές για τις πέντε θρακιώτικες ομάδες που με εξαίρεση την ΑΕ Διδυμοτείχου και την Δόξα Προσκυνητών, οι υπόλοιπες δεν ξεκίνησαν πολύ καλά και με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου να αλλάζει ήδη προπονητή με τον Ζόραν Στοίνοβιτς να διαδέχεται τον “πρωταθλητή” Σάκη Σκουλή.

Ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Αετό Ορφανού, το Νέο Σιδηροχώρι την πανίσχυρη οικονομικά Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ δύσκολες εξόδους έχουν στην Καβάλα η ΑΕ Διδυμοτείχου, στην Καρπερή Σερρών ο Ορφέας Ξάνθης και στο Παραλίμνι η Δόξα Προσκυνητών με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Καβάλας, η πρωτοπόρος με 7 βαθμούς μαζί με το Παραλίμνι ΑΕΔ του Κρίστο Τελκίνσκι έχοντας πλέον στην σύνθεσή της τους δυο βούλγαρους αλλά και τον Παναγιώτη Κουρδάκη, φιλοξενείται με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα από την ιστορική και φιλόδοξη Καβάλα (6 βαθμοί) του πρωην τεχνικού του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη που φιλοδοξεί να πάρει τον τίτλο και να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου για αυτό το παιχνίδι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο παιχνίδι στην Καρπερή ο Ορφέας Ξάνθης που έχει 4 βαθμούς χωρίς τον Μουμίν Ογλού Τουγιάλ θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Μεγα Αλέξανδρο που με μόλις 1 βαθμό και μετά την ήττα στο Διδυμότειχο με την σειρά του και αυτός αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει πάρει στην αποστολή αυτού του αγώνα ο Μπάμπης Χατζημεστής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο Παραλίμνι Σερρών η Δόξα Προσκυνητών (4 βαθμοί) πάει για μια θετική εμφάνιση και χωρίς άγχος απέναντι στην πιο δυνατή από άποψη έμψυχου υλικού ομάδα του πρωταθλήματος που προέρχεται από την ισοπαλία στο Σερραικό ντερμπι απέναντι στο Σκουταρι με ανατροπή. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο γήπεδο της Φελώνης Ξάνθης ο Άρης Αβάτου με 2 βαθμούς και τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να μην έχει απουσίες  φιλοξενεί τον ισόβαθμό του Αετό Ορφανού με στόχο την ιστορική πρώτη του νίκη στην Γ’ Εθνική. Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (1 βαθμό) με νέο προπονητή τον Ζόραν Στοίνοβιτς που με το καλημέρα αποφάσισε την επιστροφή των Πανουργιά, Κρασώνη και την επανεργοποίηση ως πάικτη του γυμναστή Στέλιου Ηλιόπουλου, αντιμετωπίζει ένα από τα φαβορί για την άνοδο και άηττητη Ελπίδα Σκουταρεως, με στόχο αν και φαντάζει δύσκολο βαθμό ή βαθμούς. Θυμηθείτε την αποστολή με εκπλήξεις της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σκουτάρεως, Νέστος Χρυσούπολης – Μ. Αλέξανδρος Ξηροπόταμου, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών, Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού.

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ