Γ’ Εθνική: Με αμφισβητούμενο πέναλτι του Τρακαλιάνη η ΑΕΔ υπέκυψε στην Καβάλα

 

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ΑΕ Διδυμοτείχου από την δυνατή Καβάλα ωστόσο άξιζε κάτι περισσότερο αφού το μοναδικό τέρμα των Αργοναυτών σημειώθηκε από αμφισβητούμενο πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΔ που είχε στην εντεκάδα και τον Παναγιώτη Κουρδάκη που δεδομενου της αποχής του τα πήγε περίφημα, ήταν πολύ καλή και η εστία του Κώστα Συριτούδη που επέστρεψε στο γήπεδο που πέρυσι αγωνιζόταν δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, σε αντίθεση με αυτή των γηπεδούχων που απείλησαν με τον αρχηγό Γιαννόπουλο σε 3 καλές περιπτωσεις. Αρχικά στο ξεκίνημα του αγώνα, στο 18′ σε πλασέ που δε βρήκε στόχο από κοντά από σέντρα του Ιντζέ και στο 29` οταν Δήμιζας πρόλαβε τον Γιαννόπουλο.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ βελτιώθηκε έχασε καποιες ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΔ δεν απείλησε με την σειρά της, ωστόσο το πέναλτι που έδωσε ο Σερραίος Πασχάλης Τρακαλιάνης (επόπτες οι Μάριος Γκιόση και Θανάσης Καραγιάννης από την ΕΠΣ Θράκης) που αντικατέστησε τον αρχικά ορισμένο Κακουλίδη από την ΕΠΣ Θράκης ξεσήκωσε τους Εβρίτες. Ηταν το 62` όταν δώθηκε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά με τον Παπαδόπουλο να νικά τον Συριτούδη για το 1-0. Στο 72` από σέντρα του Λυμπεράκη ο πρωην πάικτης των ακαδημιών της Ξάνθης Βαλαβανόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 (φώτο Πρωινή).

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Μπλιός (59` Αδαμάκης), Σέχου, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Λυμπεράκης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος (91′ Παυλίδης), Κεϊτά (75` Ζαρωτιάδης), Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλος (80` Ντουρτμές).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Τελκίνσκι): Συριτούδης, Αλεξακίδης (46` Καζάλας), Παντελίδης, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρε (71` Παπούδης), Αβογιάν, Παταλιάκας (66` Σουλεϊμάν), Γιαννόπουλος, Ιντζές (78` Ζαφειρόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ-ΠΡΟΣ-ΛΕΠΤΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ