Οι δηλώσεις και η συγνώμη του θριαμβευτή Σάκη Μουστακίδη μετά την νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

 

Πανευτυχής με την εντυπωσιακή εμφάνιση και για πολλούς ανέλπιστη νίκη ήταν ο Σάκης Μουστακίδης που στάθηκε στο πάθος της ομάδας του και στην ποιότητα των παικτών που βρίσκονται στην ομάδα, ενώ ζήτησε και συγνώμη από τους αντιπάλους για το πάθος και τις μικροαψιμαχίες που έδειξαν στον αγώνα. Από την άλλη ο Ελγκέτα που ήδη αμφισβητειται στάθηκε στα προβλήματα του ΠΑΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον Εθνικό.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Μας βγήκε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σε ένα ματς που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ παρότι ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν. Βγάλαμε πάθος στο γήπεδο και παράλληλα δεν κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία. Η νίκη αυτή είναι για την ομάδα και για τους παίκτες. Αυτοί πρέπει να καταλάβουν πως δεν επιλέχθηκαν τυχαία για να στελεχώσουν την ομάδα. Είδαν τι μπορούν να κάνουν και θα τους πιέσω να κάνουν ακόμα περισσότερα γιατί μπορούν. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα.

Ο κανονικός πόλεμος αρχίζει την άλλη εβδομάδα. Πρέπει πάντα να βγάζει η ομάδα αυτό το πρόσωπο. Συγγνώμη εάν έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λόγω των πανηγυρισμών. Δεν έγινε για τον αντίπαλο αλλά από τον ενθουσιασμό που παίζαμε με τον πρωταθλητή και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Έχουμε νέους παίκτες και αυτό μας δίνει δικαιολογία».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε: «Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στον Εθνικό. Επαιξε καλύτερα και αξιοποίησε τα λάθη και τη κακή εμφάνιση που κάναμε. Είναι ένα δύσκολο βράδυ απόψε που πρέπει να το θυμόμαστε όλοι στην ομάδα εάν θέλουμε να πάμε μπροστά και να κρατηθούμε στην κορυφή. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως όλοι οι αγώνες είναι σαν τελικοί. Ο Εθνικός είχε πάθος για να κερδίσει τον πρωταθλητή και εμείς δεν διαχειριστήκαμε σωστά αυτή την πίεση. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση. Είχαμε απουσίες, προβλήματα αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Η ζωή δεν έχει μόνο νίκες, τίτλους και απονομές. Εχει πίκρες και στεναχώριες που πρέπει να σε κάνουν πιο δυνατό».