Επέστρεψε ο Κουρδάκης στην ΑΕ Διδυμοτείχου! Το ThrakiSportS στην πρώτη προπόνηση του πολύπειρου αμυντικού…

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που δεν περίμενε πολύς κόσμος και ενόψει της αναμέτρησης στην Καβάλα κάνει μια μεταγραφική κίνηση – ματ.

Ανακοίνωσε την ένταξη ή για την ακρίβεια την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρδάκη στην ομάδα του Έβρου, όπου είχε βρεθεί και πριν ενάμισι χρόνο.

Μια εξέλιξη που είχε προαναγγείλει από τα τέλη Αυγούστου το ThrakiSportS (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), είχε επιχειρηθεί να διαψευστεί αλλά επιβεβαιώθηκε από την πραγματικότητα.

Ήδη μάλιστα ο Κουρδάκης έκανε και τις πρώτες του προπονήσεις με την φανέλα της ΑΕΔ παρόντος του ThrakiSportS που κατέγραψε τις στιγμές και συνομίλησε μαζί του.

Αλλά αυτά που συζητήσαμε θα τα αναφέρουμε σε άλλη ανάρτηση, αφού προέχουν τα αγωνιστικά ζητήματα και πρωτίστως σε αυτήν την φάση η ανακοίνωση που έχει ως εξής:

«Χωρίς περαιτέρω συστάσεις : Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανένταξη του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Κουρδάκη (Panagiotis Kourdakis) στο δυναμικό της».