Α2 Ανδρών: Φοβερό ματς στο “Νίκος Σαμαράς” με την ΑΕ Κομοτηνής να επικρατεί στο ταϊ μπρεικ του Άθλου Ορεστιάδας

 

Ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι  έγινε στο “Νίκος Σαμαράς” της Ορεστιάδας για την πρεμιέρα της Α2 Ανδρών ανάμεσα στον γηπεδούχο Άθλο Ορεστιάδας και την ΑΕ Κομοτηνής που κρίθηκε στο ται μπρεικ.

Η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε με 2-3 στο πέμπτο σετ αν και η αρχή του αγώνα δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα η ομάδα της  Κομοτηνής προηγήθηκε εύκολα με 0-2 σετ, κάνοντας περίπατο στο πρώτο με 12-25, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι αν και πρόβαλαν μεγαλύτερη αντίσταση δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και ηττήθηκαν με 21-25.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Κρεούζη επαναπαύτηκαν και αν και ήταν κοντά στο σκορ με τον Άθλο στα μέσα του τρίτου και τέταρτου σετ ηττήθηκαν με 25-22 και 25-19 κάνοντας μεγάλα σερί στο τέλος.

Στο πέμπτο σετ έγινε μεγάλη μάχη με τους “κιτρινόμαυρους” της Κομοτηνής  να επικρατούν με 12-15 και να επιστρέφουν έχοντας στις αποσκευές τους 2 βαθμούς της νίκης, με τον Άθλο να παίρνει ένα πόντο.

Τα σετ: 12-25, 21-25, 25-22, 25-19, 12-15

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Καψαλιάρης, Κουσίδης, Καρδαμανίδης, Μαμαλίγκας, Διαμαντίδης, Τσιαμίτας, Σαββόγλου (λ). Αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλίδης, Μποκαλίδης, Σπανός.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλδαβερένης, Ανδρεάδης Μπουφίδης, Παπαγεωργίου, Χρηστουηλίας, Παπαδάκος, Αρχοντούδης (λ). Αγωνίστηκαν και οι Δεληγιαννίδης, Χρηστάκος