Γ’ Εθνική: Γενέθλια στον Λαγκαδά σε ένα τρελό μάτς για Κατσαρό και Καπετάνο

 

Γενέθλια στο γήπεδο Λαγκαδά και μάλιστα σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Κομοτηναίος μέσος Πάρης Κατσαρός.

Ο Κατσαρός που την Τετάρτη 18 Οκτώβρη συμπλήρωσε τα 19 του χρόνια, αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 54′ στο εκπληκτικό 3-3 της νέας του ομάδας ΑΠΕ Λαγκαδά με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας του πρωην μεσοεπιθετικού του Πανθρακικού, Νέστου Χρυσούπολης, Κοσμίου και Σπαρτάκου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Καπετάνου που και αυτός αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 60′ βοηθώντας στην ανατροπή και αγωνιζόμενος εναντίον του συμπαίκτη πέρυσι στον Σπάρτακο.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος Κατσαρός και πλέον φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με την φανέλα της ΑΠΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (νίκη 0-1) την Κυριακή και έζησε δυστυχώς για την ομάδα του από εντός γηπέδου την εκπληκτική ανατροπή του Μέγα Αλέξανδρου από το 3-0 του ημιχρόνου, σε 3-3 που συνέβη στο β’μέρος.

Ο Κατσαρός που πλέον παίρνει τα πρώτα του παιχνίδια με την ομάδα της ΑΠΕΛ, αγωνίστηκε από μικρός σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού, πέρυσι για ένα εξάμηνο στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και στην Δόξα Προσκυνητών και στην Γ’ Εθνική.