Ψάχνεις ακόμα που θα δεις τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λίγκ; Πας «La Bombonera»!

 

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και πολλοί Έλληνες θα δουν από την τηλεόραση του σπιτιού τους, ή ίσως σε κάποιο cafe τον αγώνα της ομάδας του Πειραιά.

 

Βέβαια όσοι αποφασίσουν να δουν τελικά τον αγώνα σε κάποιο cafe, το καταλληλότερο μέρος για να το κάνουν αυτό είναι το Sports Cafe «La Bombonera», εκεί όπου εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα απολαύσουν και πολλούς ακόμα αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «La Bombonera» θα απολαύσει κανείς πέρα από τους αγώνες που θέλει και πληθώρα άλλων ακόμα πραγμάτων. Στο μαγαζί υπάρχει ήδη και PlayStation 4 για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, με ποιο άλλο παιχνίδι από το… Pro 2018! Εκεί όμως, θα απολαύσει κανείς και το πολύ νόστιμο φαγητό που διαθέτει το μαγαζί, σε συνδυασμό φυσικά πάντα με το πολύ φιλικό κλίμα και την άψογη εξυπηρέτηση.

Ψάχνεις ακόμα το καλύτερο μαγαζί στην πόλη της Ξάνθης για να δεις τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λίγκ; Πας «La Bombonera»! Το «La Bombonera» θα το βρεις στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, στον χώρο πάνω από την παλιά «Πυξίδα», αλλά μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια κράτηση γιατί σε αυτό το μαγαζί δεν γίνονται, αφού όπως αναφέρει και το μότο της επιχείρησης «ΧΙΛΙΟΙ καλοί χωράνε»…