Γ’ Εθνική: Ντεμπούτο με νίκη για τον Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Ντεμπούτο με νίκη έκανε στον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, αφού η ομάδα του επικράτησε έστω και δύσκολα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Το απόγευμα της Τετάρτης Μέγας Αλεξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό παιχνίδι, με νικητές τους δεύτερους, στο ντεμπούτο του Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο τη νέας του ομάδα.

Ο Ίασμος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων με τα γκολ των Βιόπουλου και Κλή στο 4′ και το 7′ αντίστοιχα. Βεβαια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειωσουν στο 15′ μετά από εύστοχη εκτελεση πέναλτι του Σαμαρά.

Μάλιστα έφεραν το ματς στα ίσα στο 37ο λεπτό, όταν ο Κοσίης νίκησε τον αντίπαλο κίπερ με δικό του ωραίο σουτ. Και δεν σταμάτησαν εκεί, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Χατζήπαππα με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Πριτσίδης (46΄ Βασιλείου), Ηλιόπουλος, Λεφής (46΄ Αλεξακούδης), Μίλλερ, Χατζήπαπα (46΄ Παρασκευόπουλος), Μουρατίδης, Κοσίης (46΄ Γιαννακίδης, 55΄ Παγώνης), Ανυφαντάκης (46΄ Πανουργιάς), Σαμαράς (46΄ Κρασώνης), Γάϊδας (46΄ Κούτρας), Μαυράκης (46΄ Ανδρέου).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ: Βλαδημιρίδης (46΄ Παπουτσίδης), Αμοιρόπουλος, Αμέτ Σαμέτ, Χουσέϊν Σαλήμ, Λειβαδιώτης (46΄ Κωστίδης), Χουσέϊν Χιλμή (46΄ Πετρίδης), Μυλωνάς, Κλής, Παπαρούνας (46΄ Βιόπουλος), Γιαννακιτζίδης, Αγαπίδης.