Α2 Ανδρών: Στον Εθνικό Πειραιώς ο Μιχάλης Κουταλιανός αντί του Βαγγέλη Βλάχου

 

Δεν έμεινε πολύ μακριά από τους πάγκους ο Μιχάλης Κουταλιανός αφού ανέλαβε τον φιλόδοξο στην Α2 ανδρών Εθνικό Πειραιώς στην θέση του Βαγγέλη Βλάχου.

Ο Ροδίτης ένεαρός τεχνικός εργάστηκε την τελευταία διετία στον Αίολο Αστακού έχοντας επιτυχημένη παρουσία, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Κολοσσού, ενώ ως φοιτητής ΤΕΦΑΑ ξεκίνησε την προπονητική στην Κομοτηνή.

Το ντεμπούτο του Μιχάλη Κουταλιανού στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά θα γίνει το Σάββατο (21/10) στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: Ο Εθνικός Πειραιώς (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό. Ο κ. Κουταλιανός από τους πλέον έμπειρους προπονητές στις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, είναι γνωστός για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ πρωταθλήματος με τον Αίολο Αστακού, όταν ανακυρήχθηκε πρωταθλητής Β Εθνικής Κατηγορίας, την περίοδο 2015-2016, με 27 νίκες και 1 ήττα.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο και την διοίκηση στην αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Ο κ. Κουταλιανός τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτος προπονητής την περίοδο 2016-2017 στον Αστακό (A2), την περίοδο 2015-2016 στον Αστακό (B), την περίοδο 2014-2015 στον Κολοσσό Ρόδου (A1) και την περίοδο 2013-2014 επίσης στον Κολοσσό (A1).

O κ. Κουταλιανός είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής των πανεπιστημίων Βελιγραδίου και Δημοκρίτειου Θράκης. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Μιχάλη και με πολλές νίκες!!!