Super League: Μαλλιά κουβάρια παραμονές του αγώνα με Ξάνθη στον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω… Κασναφέρη

 

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα και μετά το «Χ» με την Κέρκυρα προκύπτουν σημαντικές ειδήσεις ενόψει και της αναμέτρησης με την Ξάνθη, που αφορούν μεταξύ άλλων και το μέλλον του Γιώργου Κασναφέρη στην ομάδα, όπως και της ίδιας της ιδιοκτησίας της.

Μπορεί να μην έχει τεθεί ανοιχτά θέμα παραμονής του παλαίμαχου διαιτητή στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, ωστόσο το μέλλον του στους νεοφώτιστους βρίσκεται στον “αέρα” σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων στον αθηναϊκό Τύπο που επισημαίνουν ότι «στις τάξεις του Απόλλωνα άλλωστε υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις επιλογές του Κασναφέρη στις καλοκαιρινές μεταγραφές». 

Κάτι άλλωστε που φάνηκε ξεκάθαρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «δηλώνουμε ότι έχουμε την αποκλειστική ευθύνη της πολύ κακής εικόνας της ομάδας με τις λανθασμένες επιλογές που έχουμε κάνει τόσο σε συνεργάτες όσο και σε ποδοσφαιριστές». 

Στην ίδια ανακοίνωση η «κυανόλευκη» ΠΑ αναφέρει ότι επίκεινται συνταρακτικές αλλαγές μετά το ματς της επόμενης Κυριακής (22/10) με την Ξάνθη. Ενημέρωσε, επίσης, ότι η οικογένεια Μονεμβασιώτη ξεκινά η διαδικασία ανεύρεσης της διάδοχης κατάστασης.

Παράλληλα, η διοίκηση παραδέχεται ότι έχει αποτύχει, αυτοχαρακτηρίζοντας μάλιστα την ομάδα ως χειρότερη του πρωταθλήματος και όλα αυτά εν μέσω παραπόνων για τη διαιτησία. Συνεπώς, εκτιμούν οι γνωρίζοντες, διαφαίνεται αποχώρηση τόσο του Γιώργου Καασναφέρη όσο και του Γιώργου Τσέλιου, που ως μάνατζερ έκανε τις μισές καλοκαιρινές μεταγραφές και είχε ρόλο συμβούλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά ότι υπάρχουν ομάδες, οι οποίες προστατεύονται. Στις ομάδες αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε μια –κατά τ’ άλλα- άριστη διαιτησία από τον κ. Καλογερόπουλου, ο οποίος προχώρησε στην ορθή αποβολή ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, την οποία όμως έπρεπε να υποδείξει σε προγενέστερο χρόνο και όχι καθ’ υπόδειξη του 4ου διαιτητή, ο οποίος εν τέλει ήταν αυτός που απέβαλε τον παίκτη.

Ο “άριστος” λοιπόν αυτός διαιτητής δεν είδε –γιατί δεν ήθελε να δει- τα 15 λεπτά καθυστέρησης που έκανε η ομάδα του κ. Βοσνιάδη.

Οι κύριοι της διαιτησίας μπορούν να δουν το βίντεο του αγώνα εάν φυσικά θέλουν να ασχοληθούν με τον Απόλλωνα και τα παράπονά του. Θα δουν έναν άριστο –κατά τα λοιπά- διαιτητή να προσφέρει 15 λεπτά… λιγότερο αγώνα στην αντίπαλη ομάδα, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Ο διαιτητής υπέδειξε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις, όσος δηλαδή ήταν ο χρόνος για τις αλλαγές που έγιναν.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναγνωρίζοντας την αποτυχία της να φτιάξει ομάδα καλύτερη από τις προστατευόμενες, δηλώνει ότι μετά τον αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές στην ομάδα μας.

Παράλληλα δηλώνουμε ότι έχουμε την αποκλειστική ευθύνη της πολύ κακής εικόνας της ομάδας με τις λανθασμένες επιλογές που έχουμε κάνει τόσο σε συνεργάτες όσο και σε ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πλέον δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι από σήμερα είμαστε σε διαδικασία ανεύρεσης διάδοχης κατάστασης καθώς πρόθεσή μας είναι να αποχωρήσουμε από τα διοικητικά του Απόλλωνα καθώς θεωρούμε ότι αποτύχαμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επαγγελματίες παράγοντες»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here