Super League: Κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης και μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του

 

Είναι κοινό μυστικό ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος που κρατάει όρθιο αυτήν την δύσκολη περίοδο τον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, μέχρι και από την τσέπη του έβγαλε χρήματα για να πληρώσει συμβολικά τους απλήρωτους υπαλλήλους της ομάδας, ενώ είναι ο άνθρωπος που κρατάει το κλίμα στα αποδυτήρια και καταφέρνει σε αυτές τις συγκυρίες να ντοπάρει τους παίκτες του και να τους βγάζει αυτό το πάθος.

Καλύτερο παράδειγμα από την αναμέτρηση με την Λάρισα, που ο Παναθηναϊκός κατάφερε με εννιά παίκτες να γυρίσει το παιχνίδι, δεν υπάρχει. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπορούσε να έχει παράπονα από την αντίδρασή τους, ειδικά με τα όσα διαδραματίζονται στο… παρασκήνιο και φρόντισε να τους «ανεβάσει».

«Αυτό το πάθος που βγάλατε στα τελευταία λεπτά, έδωσε το παραπάνω. Θέλω να το βλέπω συνέχεια. Ξέρω ότι είστε καλοί παίκτες και όταν παίζετε όπως μπορείτε, θα νικάτε, ακόμα και όταν μένετε λιγότεροι. Μπράβο για αυτά που κάνατε και για τη σημαντική νίκη. Αν παίξουμε ανάλογα στη Λαμία την επόμενη αγωνιστική, θα κάνουμε νίκες και εκτός έδρας. Αυτό μας λείπει», τους είπε χαρακτηριστικά.