Γ’ Εθνική: Γλύτωσε τα χειρότερα ο Γιώργος Βακρινός μετά τον τραυματισμό του την Κυριακή

 

Μπορεί η ΑΕ Κομοτηνής να κατάφερε να νικήσει το απόγευμα της Κυριακής τον Αίαντα Ευόσμου, όμως είχε και μια σημαντική απώλεια με τον τραυματισμό του Γιώργου Βακρινού, που όμως ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα και υπέστη ένα διάστρεμμα πρώτου βαθμού.

Ήταν περίπου στο τρίτο προς τέταρτο λεπτό του αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής με τον Αίαντα Ευόσμου και ο Γιώργος Βακρινός που είχε εισέλθει μόλις πριν από λίγο στο ματς, ήταν πεσμένος στο παρκέ «σφαδάζοντας» από τον πόνο, και τελικά αποσύρθηκε από τον αγώνα, με τους ανθρώπους της ομάδας να φοβούνται ακόμα και για έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατούσε για καιρό εκτός παρκέ.

Τελικά σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών της ομάδας ο Γιώργος γλύτωσε τα χειρότερα, αφού υπέστη ένα διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει μεν εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα διάστημα, αλλά αυτό υπολογίζεται πως δεν θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων.

Αυτή είναι η δεύτερη απουσία λόγω τραυματισμού για την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής, μετά και από εκείνη του Χρήστου Καραγιωργου, η οποία και θα είναι για πολύ περισσότερο χρόνο, αφού χειρουργήθηκε στις αρχές του μήνα και δεν υπολογίζεται να επιστρέψει πριν τα μέσα Δεκεμβρίου.