Βράβευσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ταεκβοντό Γρηγόρη Ζάχο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

 

Τον Αλεξανδρουπολίτη αθλητή του ταεκβοντό  Γρηγόρη Ζάχο, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία τον περασμένο μήνα, βράβευσε με την επίδοση τιμητικής πλακέτας ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης συνάντησης που προηγήθηκε ο κ. Ζάχος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τη συμμετοχή και την πορεία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς και για την ευρεία απήχηση που έχει το άθλημα στους νέους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη.

Με τη σειρά του ο Λαμπάκης συνεχάρη τον αθλητή που με το πείσμα και τη δύναμή του κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 1.000 αθλητές και να αναδείξει τον τόπο του ενώ παράλληλα τον προέτρεψε να μεταφέρει αυτό τον παλμό και την αγωνιστικότητα και στην κοινωνία, με την πεποίθηση ότι νέοι, όπως ο Γρηγόρης Ζάχος, μπορούν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια άλλη διαφορετική κοινωνία.

Το παρών έδωσε φυσικά και ο πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή και  γνωστός προπονητής του αθλήματος Master Ιωάννης  Ζάχος που έχει σημαντική συμβολή στην πετυχημένη πορεία του γιου του στο δυναμικό άθλημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here