Γ’ Εθνική: Τέλος ο Σάκης Σκουλής από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Διαζύγιο μετά την ήττα από την Καβάλα…

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Σάκης Σκουλής. Ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνικής χωρίζει τους δρόμους του με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης μετά και από το παιχνίδι στην Καβάλα.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ως γνωστόν γνώρισε στο «Ανθή Καραγιάννη» την ήττα με 4-0. Αυτό όμως που στην ουσία πληρώνει ο Σκουλής είναι η βαριά εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου με 0-5.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα το Νέο Σιδηροχώρι είχε αναδειχθεί ισόπαλο 1-1 με την έτερη πρωτοπόρο ομάδα, αυτήν της ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ την προσεχή Κυριακή έχει επίσης δύσκολο παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως, επίσης από τα φαβορί για την άνοδο.

Η απόφαση για λύση της συνεργασίας ελήφθη κοινή συναινέσει. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναγνωρίζοντας παράλληλα την προσφορά του στον σύλλογο, ανακοίνωσε:

«Το Δ.Σ της ΔΟΞΑΣ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Προπονητη Αθανασιο Σκουλη. Ενας ακουραστος αρχιτεκτονας που εχτισε την ομαδα των τιτλων.1 κυπελο και 1 πρωταθλημα.Στην ιστορια της ΔΟΞΑΣ,θα υπαρχει <<η χρυση εποχη του ΣΚΟΥΛΗ>>. Θα ειναι παντα φιλος μας και μελος της << οικογενειας>>. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής».