ΕΠΣ Ξάνθης: Έκανε το τρία στα τρία ο Άρης Πετεινού που νίκησε και τον Ηρακλή Ζυγού

 

Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν είναι στα πρώτα τρία παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Ξάνθης ο Άρης Πετεινού, αφού την Κυριακή νίκησε και τον Ηρακλή Ζυγού και έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη έχει μπει πάρα πολύ καλά στη φετινή σεζόν, και μετά την Αναγέννηση Θαλασσιάς, το νέο θύμα της είναι άλλη μια ομάδα που πέρυσι ήταν στα πλεϊ οφ του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής Ζυγού που το απόγευμα της Κυριακής γνώρισε την ήττα από τον Άρη Πετεινού με σκορ 2-1.

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό, ο Ηρακλής Ζυγού του Γιάννη Δημητριάδη είχε την ευκαιρία να προηγηθεί από πολύ νωρίς, όμως ο Κυριάκος Κωφίδης αστόχησε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Έτσι ο Άρης Πετεινού ανέβηκε και κυνήγησε με τη σειρά του το γκολ, και το βρήκε στο 35′ όταν ο Καντηλάφτη εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-0. Βέβαια πριν έρθει αυτό το γκολ, στο 10′ και στο 18′ φρόντισε να βάλει το… λιθαράκι του και ο Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος διατηρώντας το 0-0.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν και πάρα πολύ, ο Άρης Πετεινού έχοντας πλέον το προβάδισμα πήρε το χρόνο του και περίμενε τη καταλληλότερη στιγμή για να χτυπήσει. Αυτή ήρθε στο 65′ όταν ο Κώστας Μπουρλόγλου έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή του Ζυγού, και νίκησε τον Ευκαρπίδη για να γράψει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής, όπως αναφέρει και η Ξάνθη-Sport, ήταν απλώς να μειώσει στο 86′ με ένα γκολ του Παπαδόπουλου διαμορφόνωντας το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Ανέστης Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερήφ Ογλού, Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου, Μουχτάρης, (55′ Αχμέτ Σουκρή), Θώμογλου, Παναγιώτου (72′ Ελευθεριάδης), Πουτακίδης, Μπουρλόγλου (79′ Τσακιρούδης), Καντηλάφτη (89′ Νεανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Μπάτζιος Δ., Κριεζής Π. (78′ Μπαργκάν Τ.), Αρκούδας (70′ Παπαδόπουλος), Κριεζής Γ., Τσακιράκης (67′ Ψαρόπουλος), Ζοσιμίδης, Πανταζίδης, Κωφίδης (70′ Κτίστης).