ΕΠΣ Θράκης: Διατήρησε το απόλυτο ο Μέγας γκρεμίζοντας την Ελπίδα από την κορυφή

 

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μέγας Αλεξανδρος Ιασμου που υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την Ελπίδα Σαπών στο ντέρμπι κορυφής.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία 200 περίπου φιλάθλων που γέμισαν το γήπεδο Ιάσμου με τους φιλοξενούμενους του Βασίλη Χαριτόπουλου να ειναι καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι στο α’ ημίχρονο έχοντας και ένα δοκάρι. (φώτο Παρατηρητής). Στην επανάληψη όμως η ομαδα του παίκτη προπονητή Βιόπουλου ανέβασε την απόδοσή της ειχε δοκάρι, ευκαιριες, πέτυχε δυο τερματα και πηρε δικαια την σημαντική αυτή νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ελπίδας ήταν ανώτερη χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Ερκάν, ενώ στο 26′ ο Μέγας πέτυχε γκολ έπειτα από φάουλ του Βιόπουλου που όμως ορθά ακυρώθηκε από τον Κουμπαράκη καθώς παρενέβη στην φάση ο Παπαρούνας που ήταν σε θέση οφσάιντ.  Στο 42′ μεγάλη ευκαιρία για τις Σάπες όταν έπειτα από σέντρα του Πάλι από τα αριστερά ο Ερκάν με προβολή θα στείλει την μπάλα στο δεξι κάθετο δοκάρι του Παπουτσίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν γρήγορα γκολ στο 51′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιόπουλου που έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται στο 71′ για πέναλτι σε τράβηγμα εις βάρος του Ερκάν με τον Κουμπαράκη να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι. Ολα κρίθηκαν στο 75′ όταν ο Παπαρούνας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ποιμενίδη κάνοντας το 2-0.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Βιόπουλος): Παπουτσίδης, Μπιλμπίλης (45′ Κατσικάρης), Αμοιρόπουλος, Χουσείν, Λειβαδιώτης, Χουσείν Χ. ,Παπαρούνας (90′ Ρέλλος), Καραμπάτσιος (66′ Αγαπίδης), Βιόπουλος, Κλής, Ογκουνσότο.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Φιλιππόπουλος (64′ Κουδούνης), Μπαμπούρης, Πασσάς, Ρούφος, Χασιώτης, Σωμαράκης, Καραθανάσης, Ερκάν, Νεάζη (78’Βαιόπουλος), Πάλι.