ΕΠΣ Έβρου: Επεισοδιακό πέρασμα με ανατροπή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από την Κορνοφωλιά

 

Aνταπόκριση από Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ανατροπή επί της Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς και βλέπει το μέλλον με περισσότερη αισιοδόξία μετά την γκέλα με τις Καστανιές στην πρεμιέρα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ένωσης Κορνοφωλιάς Λυκόφης χωρίς τον Γιάννη Αναστασιάδη στον πάγκο και με υπηρεσιακό κόουτς τον Γιάννη Ράλλη απείλησεαρχικά στο 15′ όταν από κόρνερ του Κιτιούδη ο Μπαδιανούδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τσαπάνη και πέρασε πάλι κόρνερ και στο 29′ ο Κιτιούδης με σουτ άνοιξε το σκορ κανοντας με σουτ το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αμέσως μετά το γκολ ο Εθνικός άσκησε εντονη πίεση η οποία καρποφόρησε στο 38΄ όταν ο Καρακασίδης έκανε το 1-1. Μια ευκαιρια για καθε ομάδα λίγο πριν το τελος του ημιχρόνου, αρχικα για την Ένωση σε σουτ του Δεμιράκου στο 41΄ όταν η μπάλα πέρασε  λίγο άουτ, ενώ στο 46′ για τον Εθνικό ο Γκαβανόζης σε σέντρα σουτ που επιχείρησε αναγκασε τον Πούσκα να διώξει δύσκολα έμε τα ακροδάχτυλα κρατώντας το 1-1..

Στο β’ μερος ο Εθνικός ευτύχησε να κάνει το 1-2 στο 59΄από σουτ που επιχείρησε ο Σιμτσάκης με τον Δουρουγιδένη στο 78′ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου Πούσκα διαμορφώνοντας το 1-3 για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στο 91΄οι γηπεδουχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι  σε χέρι που έδωσε ο βοηθό Κώνογλου αλλα ο διαιτητής Σουβαράς πήρε την φάση πάνω του και δεν το έδωσε. Και κάπου εκεί άρχισαν οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους από την κερκίδα όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής φώναξε και τον άλλο βοηθό, διέκοψε για δύο λεπτά τον αγώνα. Στη συνέχεια ξανά σφύριξε την έναρξη κρατώντας 7 λεπτά καθυστερήσεων. Στο 97΄ έληξε ο αγώνας αλλά οι διαμαρτυρίες δεν σταμάτησαν από τους γηπεδούχους.

 

ΈΝΩΣΗ ΛΥΚΟΦΗΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ (Ράλλης): Πούσκας, Ατματζίδης (73΄ Κοκόλης), Μπαλάτσιος, Ματθιουδάκης, Χλωρίδης, Άχπα, Μπαδιανούδης (90΄ Καφαμάνης), Γκαμήλης (79΄ Ποπουρέτσας), Δεμιράκος, Κυτιούδης, Πιρπιρής (83΄ Μόκαλης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Παπαράδης, Φλώρος): Μπαμπλής, Δουρουγιδένης, Γιακουμπίδης (58΄ Ράλλης), Τσαπάνης, Λίτσιος, Τσαχιρίδης, Γκαβανόζης (58΄ Κούπας), Πουλουκτσής, Γκαϊδατζής (84΄ Αγοράκης), Σιμτσάκης, Καρακασίδης (93΄ Αμπράσης).