Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, αρχίζει σήμερα και η Γ’ Εθνική αλλά και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Οι μισοί εκπρόσωποι της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα παίζουν εντός έδρας, οι άλλοι μισοί εκτός.

Η Ασπίδα Ξάνθης αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Λάρισα, στο πιο μακρινό ταξίδι της κατηγορίας και ίσως και το πιο δύσκολο, καθώς πέραν τις δυναμικότητας του αντιπάλου, έχει και σοβαρές ελλείψεις. Δυο βασικές παίκτριες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή λόγω άλλων οικογενειακών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα ουσιαστικά οι παίκτριες του Νεδήμ Καρά Αχμέτ να ταξιδεύουν χωρίς πολλές ελπίδες για να ξεκινήσουν με ένα δίποντο, αλλά με διάθεση να παλέψουν και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Η ανδρική ομάδα της Ασπίδας μετα την ήττα της περασμένης εβδομάδας στις Σέρρες αντιμετωπίζει στο Εύμοιρο τα Φάρσαλα, ομάδα όπου αγωνίζονται δυο παλιοί γνώριμοι: ο γιος του προέδρου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ντίνος Νικολόπουλος και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, αμφότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν την δεκαετία του 2000 στον ΑΣ Ξάνθη. Οι παράγοντες της Ασπίδας κάνουν έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το «Παλατάκι» ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας του Κώστα Ιωαννίδη.

Ξεκινά όμως αυτήν την Κυριακή και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Εκτός έδρας αρχίζει ο ΓΑΣ Κομοτηνή που αντιμετωπίζει τον Κένταυρο Καλλικράτειας στην Χαλκιδική, ενώ εντός παίζει η ΑΕ Κομοτηνής που φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου. Θυμηθείτε τα ρόστερ των δύο ομάδων της Ροδόπης με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ. Θυμηθείτε και το ρόστερ της Ασπίδας Ξάνθης με ένα κλικ ΕΔΩ και την συνέντευξη του προπονητή της Ασπίδας Ξάνθης στο ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ