LIVE από τα Πηγάδια για τη Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΚ 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον Αστέρα Τρίπολης. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Ώρα 19:33 Με το ηθικό στα ύψη υποδέχεται την ΑΕΚ η Ξάνθη, αφού πριν τη διακοπή είχε επικρατήσει εύκολα εκτός έδρας επί της Κέρκυρας, σε αντίθεση με τους κιτρινόμαυρους που είχαν γνωρίσει την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα τον Σάββα Παντελίδη.

Ώρα 19:37 Γενικά, η ΑΕΚ φέτος χάνει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια της εκτός του Λεκανοπεδίου. Ούτε στα Γιάννενα κατάφερε να κερδίσει, ούτε στην Τρίπολη. Μένει να δούμε αν θα τριτώσει το κακό για την ΑΕΚ στην Ξάνθη. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει μια εκτός έδρας νίκη, 1-0 επί της Λαμίας αλλά το ματς είχε γίνει στο Περιστέρι.

Ώρα 19:41 Ξάνθη και ΑΕΚ έχουν έρθει αντιμέτωπες για πρώτη φορά το 1990 και έκτοτε συνολικά 31 ακόμα ματς, με τους Θρακιώτες να μετρούν 8 νίκες, τους κιτρινόμαυρους 10, και 14 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Ώρα 19:44 Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση είναι αυτός που είχε οριστεί και πέρυσι, ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Σίπκα και Καραγκιζόπουλος από ΕΠΣ Πέλλας και ΕΠΣ Ημαθίας αντίστοιχα.

Ώρα 19:48 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 19:50 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:54 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ώρα 19:58 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 20:02 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 20:07 Πάμε να δούμε τους έντεκα που επέλεξε να ξεκινήσουν στο παιχνίδι κόουτς της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο, Μπούλα, Ρότσε, Μπρίτο.

Ώρα 20:09 Στον πάγκο του ΑΟΞ θα βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Σβάρνας, Τριάδης, Κάστρο, Ορφανίδης Π., Γέντρισεκ, Σιλά.

Ώρα 20:15 Για να δούμε και την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λιβάχα, Αραούχο, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος.

Ώρα 20:17 Στον πάγκο για την ΑΕΚ θα βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Λόπες, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος.

Ώρα 20:21 Ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση είναι αυτός που είχε οριστεί και πέρυσι, ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Σίπκα και Καραγκιζόπουλος από ΕΠΣ Πέλλας και ΕΠΣ Ημαθίας αντίστοιχα.

Ώρα 20:27 Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σέντρα του παιχνιδιού!

20:31 Σέντρα στο γήπεδο των Πηγαδίων!

2′ Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Σιμόες την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει όμως άουτ.

5′ Δυνατό τάκλιν από τον Κώστα Φλίσκα και πρώτη κίτρινη στον αμυντικό της Ξάνθης.

10′Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη! Σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μπρίτο, η μπάλα κόντραρε και τελικά έφυγε κόρνερ, το οποίο όμως πέρασε χωρίς αποτέλεσμα.

14′ Τουλάχιστον 3000 κόσμος, μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ, στο γήπεδο των Πηγαδίων σήμερα.

15′ Πρώτη κίτρινη και για παίκτη της ΑΕΚ, με τον Μπακάκη να είναι απρόσεκτος σε ένα μαρκάρισμά του και να την αντικρίζει.

20′ Δυνατό μαρκάρισμα του Χρήστου Λισγάρα και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ξάνθης.

24′ Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι, με τους παίκτες της Ξάνθης όμως να είναι πάντα έτοιμοι να χτυπήσουν στη κόντρα επίθεση.

30′ Δε μπορεί να βρει χώρους η ΑΕΚ, αφού η άμυνα της Ξάνθης είναι πολύ καλά στημένη.

33′ Πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Λιβάχα, απέκρουσε εντυπωσιακά αρχικά ο Ζίβκοβιτς και απομάκρυνε μακριά εν συνεχεία ο Λισγάρας.

40′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη!!!!!!! Ο Μπρίτο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο «γάμμα» του Ανέστη! Ξάνθη – ΑΕΚ 1-0!!

45‘ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος.

Ώρα 21:19 Τέλος πρώτου 45λεπτου στα Πηγάδια! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΚ 1-0!!

Ώρα 21:20 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 21:25 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ώρα 21:29 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 21:33 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 20:34 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

46′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου αυτή τη φορά!

49′ Ζητούν ένα πέναλτι οι παίκτες της ΑΕΚ σε μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Μάναλο, ο Παπαδόπουλος δείχνει «παίζετε».

54′ Φαόυλ σε άτσαλο μαρκάρισμα του Κώστα Φλίσκα στον Αραούχο. Ο αρχηγός του ΑΟΞ αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ η ΑΕΚ έχει και επικίνδυνο φάουλ.

59′ Ο Στράτος Σβάρνας θα μπει στη θέση του Ρότσε για να καλύψει το κενό που προέκυψε από την αποβολή του Κώστα Φλίσκα.

64′ Νέα αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Γέντρισεκ να παίρνει τη θέση του Μπούλα.

68′ Πιέζει ψηλά η ΑΕΚ που δεν βρίσκει τρόπο να σκοράρει όμως.

69′ Αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Χριστοδουλόπουλο να δίνει τη θέση του στον Κλωναρίδη.

73′ Νέα αποβολή για την Ξάνθη, ο Σβάρνας που είχε μπει για να καλύψει το κενό του επίσης αποβληθέντα Φλίσκα, φεύγει από το γήπεδο και αφήνει την ομάδα του με 9 για τα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά αγώνα!

76′ Εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και ο τιμ μάνατζερ του ΑΟΞ, Κώστα Τσαλίκης!

75′ Νέα αλλαγή για τον Χιμένεθ. Ο Μπακασέτας αντί του Γαλανόπουλου.

78′ Καλή φάση για την ΑΕΚ, όμως το σουτ του Μπακασέτα που μόλις είχε μπει στο ματς φεύγει για λίγο άουτ.

81′ Λιγότερο από δέκα λεπτά απομένουν για το τελευταίο σφύριγμα του Παπαδόπουλου. Η Ξάνθη συνεχίζει να κρατά με νύχια και με δόντια το υπέρ της 1-0, έστω και αν παίζει με 9 παίκτες!!

84′ Άλλη μια κίτρινη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης, αυτή τη φορά για τον Σαλιμό Σιλά.

85′ Ο Αραούχο έκανε μια σέντρα, με τον Μπακασέτα να πιάνει την κεφαλιά, και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Παραμένει το 1-0 για την Ξάνθη!

88′ Γκολ για την ΑΕΚ δυστυχώς! Ο Μάνταλος εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Βράνιες την κοντινή προβολή και η μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς. Ξάνθη – ΑΕΚ 1-1…

90′ Κίτρινη κάρτα για τον Αραούχο.

90′ Τέσσερα έδειξε ο τέταρτος διαιτητής πως θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1′ Δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κόπηκε μια επικίνδυνη επίθεση της ΑΕΚ.

90+3′ Κίτρινη κάρτα στον Κασάδο για καθυστερήσεις.

90+4′ Τελευταίο σφύριγμα του Ιωάννη Παπαδόπουλου στα Πηγάδια! Η Ξάνθη προηγήθηκε με πολύ όμορφο γκολ του Μπρίτο, δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες και έμεινε με 9 παίκτες. Προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το 1-0, όμως τελικά δέχθηκε την ισοφάριση. Τελικό Αποτέλεσμα: Ξάνθη – ΑΕΚ 1-1!