Γ’ Εθνική: Με βαριά ήττα επιστρέφει από την Καβάλα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ταξίδεψε στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ, όμως εκεί γνώρισε την βαριά ήττα με 4-0 από τους γηπεδούχους και επιστρέφει στην Κομοτηνή για δεύτερη φορά χωρίς νίκη.

Η Καβάλα μπήκε δυνατά από το πρώτο κιόλας μέρος, αφού ήδη με τη λήξη του προηγούνταν με διαφορά δύο τερμάτων με τους Παπαδόπουλο (18′) και Κεϊτά (39′) και στην ουσία είχε κλειδώσει το θέμα νίκη. Λίγο πριν τη λήξη του 45λέπτου η ομάδα του Σάκη Σκουλή έχασε δύο ευκαιρίες με τον Μαυράκη, όμως δεν ήταν τυχερή για να σκοράρει κιόλας.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ανέβασε το δείκτη του σκορ και έκανε τη νίκη του πιο επιβλητική, αφού, σύμφωνα με την «Πρωϊνή» και τον Τάσο Πατσίδη, σκόραρε άλλες δύο φορές. Αρχικά ο Βαλαβανόπουλος στο 53′ έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε και το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης (46′ Σέχου), Λυμπεράκης, Αλιατίδης , Παπαστεριανός, Ψάλτης, Παπαδόπουλος (72′ Ντουρτμές), Θωμαϊδης (83′ Παυλίδης), Ρομπέρ (60′ Τζιτζιφάκος), Κεϊτά, Βαλαβανόπουλος.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Πριτσίδης, Αλεξακούδης (35′ Σαμαράς), Τσορτανίδης, Μίλερ, Αγγέλης, Πλασταράς (72′ Τζαμπάζης), Κοσιής (62′ Κούτρας), Ανυφαντάκης, Γάϊδας (67′ Γιαννακίδης), Μαυράκης, Χατζηπαππά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ LIVE Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ