Γ’ Εθνική: Νίκη με ανατροπή επί της Καρπερής και πρωτιά στην βαθμολογία για την ΑΕ Διδυμοτείχου

 

To απόλυτο της έδρας της κράτησε η ΑΕ Διδυμοτείχου που στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι νίκησε με ανατροπή στο δεύτερο μέρος τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τους γηπεδούχους που είχαν για πρώτη φορά στην αποστολή τους Σουλεϊμάν και Χρίστεφ όχι τον Θάνο, και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 5′ με πέναλτι του Γκόγκα αφου ο Κακουλίδης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Συριτούδη πάνω στον Μπάρδα. Η ΑΕΔ πίεσε αρκετά για την ισοφάριση αλλά δεν τα καταφερε να εκμεταλευτει τις ευκαιρίες των Γιαννόπουλου και Εμρέ για την ισοφαριση αφού ο πορτιερο Χατζηδάκης έδειχνε σε καλη κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΔ μπήκε δυνατά απείλησε αρχικά στο 51′ όταν σε δυνατό σουτ του Ιντζέ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετα από κόντρα, ο Σουλεϊμάν από καλή θέση σουτάρει ψηλά άουτ αλλά στο επόμενο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζέ βρίσκει στο κεφάλι του Μεμέτ ο οποίος σκοράρει και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 65′ παραλίγο η ΑΕΔ να προηγηθεί αλλά με σωτήρια επέμβαση του Χατζηδάκη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλεϊμάν κρατά το 2-1. Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΔ στο 71′ αλλά η εκτελεση του Γιαννόπουλου βρίσκει το δοκάρι του Χατζηδάκη. Ωστόσο στο 75′ έχουμε το τελικό 2-1 με νέο πέναλτι που κέρδισε ο Εμρε με τον Σουλεϊμάν στο ντεμπούτο του να κανει σκοράρει πλασάροντας στην αριστερή γωνία του Χατζηδάκη (φωτο radioevros).

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της ΑΕΔ αφιερωσαν την νίκη στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Τσουλκανάκη και στον συμπαίκτη τους Νίκο Θάνο, που είχαν οικογενειακές απώλειες τις τελευταίες ημέρες.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Τελκίνσκι): Συριτούδης,Πατιαλάκας,Παντελίδης, Χρίστέφ, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρε (78′ Παπούδης), Αβογιάν, Σουλεϊμάν (87′ Μαμρικισβίλι), Γιαννόπουλος (90+5′ Αλεξακίδης), Ιντζές (83′ Ζαφειρόπουλος)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ (Δουλγέρης) Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Γκαλιός (81′ Κωνσταντίνου), Ζάντσιος, Αγγελίδης, Νικολίτσας (85′ Νένδος), Μπίντσης (56΄Σελαλματζίδης), Κούτλας, Γκόγκας, Μπαρδάς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ LIVE Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ