Γ’ Εθνική: Εντός έδρας ΑΕΔ, Ορφέας και Προσκυνητές, στην Κομοτηνή το Άβατο, στην Καβάλα το Νέο Σιδηροχώρι (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμά του για τον Α’ Όμιλο. Ξεχωρίζει ασφαλώς το θρακιώτικο ντέρμπι Προσκυνητών – Αβάτου. Τον Νέστο Χρυσούπολης φιλοξενεί ο Ορφέας Ξάνθης, στην Καβάλα δοκιμάζεται το Νέο Σιδηροχώρι ενώ η ΑΕΔ φιλοξενεί στο Διδυμότειχο τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Ξεκινώντας από το τελευταίο παιχνίδι, το σύνολο του Κρίστο Τελκίνσκι έχοντας πλέον στην σύνθεσή του και τους δυο βούλγαρους, φιλοξενεί την Καρπερή και φιλοδοξεί να διατηρήσει το αήττητο επιτυγχάνοντας το δεύτερο τρίποντο στην έδρα του.  Στον Έβρο επικρατεί ξεσηκωμός μετά το καλό ξεκίνημα της ομάδας, αλλά παράλληλα το κλίμα είναι βαρύ εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του προέδρου της ομάδας. Οι παίκτες έχουν όμως δώσει όρκο νίκης να πάρουν το τρίποντο και να του το αφιερώσουν. Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου για αυτό το παιχνίδι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στην Κομοτηνή η Δόξα Προσκυνητών που προέρχεται από μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας, φιλοξενεί τον Άρη Αβάτου που θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι, ανοιχτό σε όλες τις προβλέψεις. Αυτό θα είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι των Προσκυνητών στην Ροδόπη. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ και την αποστολή του Άρη Αβάτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πιο δίπλα, στην Ξάνθη ο Ορφέας θα φιλοξενήσει τον Νέστο Χρυσούπολης σε ένα από τα κλασικά πλέον ζευγάρια της περιοχής. Ο Ορφέας φιλοδοξεί να πετύχει δεύτερη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά ο Νέστος είναι ομάδα με εμπειρία και καλές μονάδες (και αρκετούς Ξανθιώτες σε αυτές, επίσης). Ωστόσο στην πρώτη του έξοδο μέχρι στιγμής γνώρισε την ήττα στο Διδυμότειχο. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει πάρει στην αποστολή αυτού του αγώνα ο Μπάμπης Χατζημεστής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα, ταξιδεύει στην Καβάλα και αντιμετωπίζει τον ιστορικό ΑΟΚ. Δύσκολη έξοδος για το συγκρότημα του Σάκη Σκουλή, που θέλει οπωσδήποτε όμως βαθμό ή βαθμούς, καθώς έχει ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και δεν θέλει να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στην Καβάλα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:  ΑΕ Διδυμοτείχου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, ΑΟ Καβάλας – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης, Ελπίδα Σκουτάρεως – Απόλλων Παραλιμνίου, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Αετός Ορφανού, Δόξα Προσκυνητών – Άρης Αβάτου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ