Γ’ Εθνική: Γνώρισε την πρώτη του ήττα για φέτος ο Ορφέας Ξάνθης από τον Νέστο Χρυσούπολης

 

Το πάλεψε, τα κατάφερε μέχρι ένα σημείο, όμως τελικά ο Ορφέας Ξάνθης γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, το απόγευμα της Κυριακής από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή και του Παναγιώτη Καμαράκη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν, όμως δε τα κατάφεραν, αφού στο 2ο λεπτό ο Λαζαρίδης δε μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου. Έτσι ο Νέστος στην δική του καλή ευκαιρία, που ήταν πιο εύστοχος, κατάφερε να προηγηθεί στο 11΄με το γκολ του πρώην αρχηγού του Πανθρακικού Αντώνη Λαδάκη.

Ο Ορφέας Ξάνθης είχε άμεση απάντηση στο 13′ με τον Γιάννη Καραγκιόζη να νικάει με ωραίο πλασέ τον Αθανασίου και να φέρνει το ματς στα ίσα, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο πριν το ημίχρονο, στο 34′ με το γκολ του Κρολ να πάνε στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 1-2.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ορφέα, έκανε κάποιες τακτικές αλλαγές και κατάφερε να πιέσει κάπως ψηλότερα. Όμως το γεγονός πως ανοίχτηκε, έδωσε περισσότερους χώρους στους παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη, που τους εκμεταλλεύθηκαν στο 67′ όταν ο Χούσινετς αξιοποίησε ένα λάθος στην άμυνα της Ξανθιώτικης ομάδας και έκανε το τελικό 1-3.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής – Παναγιώτης Καμαράκης):  Ρούφος, Καρκατζάνης (68′ Καραγκιόζης Β.), Κατρανίτσας, Μακράκης, Χαλήλ Ιμπράμ (55′ Πασχαλάκης), Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης (63′ Τορομανίδης), Χιντ Ιμέρ (46′ Μουμίνογλου), Καραγκιόζης Γ., Μαλαδένης, Λαζαρίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Έντουαρντ, Μπατάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ (90′ Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος (65′ Μαϊντάνος), Κοβάσης (90′ Φαμπιόλ)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ LIVE Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ