Με έντονο άρωμα… Εθνικής τα τρία δώρα του Πανίδη στον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη

 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία δώρα έκανε την Παρασκευή ο Γιώργος Πανίδης στον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, για να τον ευχαριστήσει για τα φαρμακεία που δώρισε στις ομάδες της δύναμης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, που λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, δώρισε στον Ζαγναφέρη την φανέλα της Εθνικής Ομάδας αλλά και ένα τάβλι στα χρώματα της Εθνικής.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του “Μαχητή”, η φανέλα ήταν παλιά, από την εποχή που έντυνε την Εθνική η Adidas και όχι τη τελευταίας διετίας που έχει αναλάβει την ένδυσή της η Nike. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν η φανέλα αλλά το τάβλι!

Επίσης, ο Πανίδης έδωσε στον Ζαγναφέρη και ένα λάβαρο της ΕΠΣ Ξάνθης. Τα γέλια ήταν πολλά, αλλά τώρα όλοι αναρωτιούνται τι άλλο θα σκαρφιστεί να του δώσει, όταν σε μερικούς μήνες ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης φέρει στα σωματεία μετά τα φαρμακεία και τα φορεία που έχει υποσχεθεί…