Super League: Προσπάθησαν αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ οι νέου του ΑΟΞ

 

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20, το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα της Ξάνθης υποδέχθηκε την ΑΕΚ, όμως αν και το πάλεψε τελικά γνώρισε την ήττα.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη, προσπάθησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που ήθελαν, όμως οι φιλοξενούμενοι με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση στο 35′ και ένα γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σαρδέλη, πηγαν στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπέι στο παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφερε κι έτσι το ματς έληξε με το σκορ να μένει στο 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, και τους γηπεδούχους να παραμένουν στους 13 βαθμούς, όσους δηλαδή είχαν και πριν το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (ΕΠΣ Ξάνθης) με βοηθούς τους Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας) – Μανώλη Μηναδάκη (ΕΠΣ Καβάλας).

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Μελιόπουλος, Τσέλα (46′ Γιανναράκης), Πεταλωτής, Σουλεϊμάν, Αγγελόπουλος (65′ Ιωάννου), Σαμπανίδης, Δουλγέρης, Στοΐνοβιτς (46′ Τσάπαρης).