«Όχι» του Μπανιώτη σε πρόταση 4.000 ευρώ να αφήσει την Ολυμπιάδα Κομοτηνής για άλλο σύλλογο

 

Η μεταγραφική περίοδος στον ελληνικό στίβο έχει ξεκινήσει και ήδη έχει γίνει αρκετές επαφές. Κάποιες έχουν ολοκληρωθεί, κάποιες όχι ενώ υπάρχει και… νεόκοπο σωματείο που προσφέρει 4.000 ευρώ για κάθε αθλητή ή αθλήτρια.

Από ότι φαίνεται η κρίση δεν ισχύει για όλους ή τουλάχιστον υπάρχουν κάποιοι που τη διαχειρίζονται διαφορετικά. Ότι από τα δύο και αν ισχύει, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ένα σωματείο της Θεσσαλονικης που πέρσι υπήρχε και δεν υπήρχε στο αγωνιστικό κομμάτι του ελληνικού στίβου, φέτος προσφέρει 12.000 ευρώ σε τρεις αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Πιο συγκεκριμένα έγιναν κρούσεις σε Κώστα Μπανιώτη, Κυριάκο Ζώτο και Γρηγορία Κεραμιδά προκειμένου να αλλάξουν σύλλογο, όπως αναφέρει το Sportsfeed που έχει καλή και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον στίβο. Το ποσό που προτάθηκε στον καθένα είναι 4.000 ευρώ.

Από τους τρεις ο Κομοτηναίος πρωταθλητής  ήταν αρνητικός εξ’ αρχής αφού έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Ολυμπιάδα Κομοτηνής. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, για συναισθηματικούς λόγους δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα της πατρίδας του, όσο και αν είναι μεγάλο το οικονομικό δέλεαρ.

Μπορεί η ομάδα της Ολυμπιάδας Κομοτηνής να έχει αποψιλωθεί από τα άλλα μεγάλα της αστέρια, ιδίως μετά την ίδρυση του ΠΑΣ Πρωταθλητών, ωστόσο ο Μπανιώτης μένει πιστός και λέει όχι στα χρήματα άλλων σωματείων του κέντρου. Από την άλλη, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι προθέσεις των άλλων δύο πρωταθλητών. Ίδωμεν…