Κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Ανδρών ο Βαγγέλης Αραμπατζής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

 

Δεκαπέντε παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και έξι που αγωνίζονται σε ομαδες του εξωτερικού, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη μίνι προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Ανάμεσά τους και ο Εβρίτης Βαγγέλης Αραμπατζής.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη (18 Οκτωβρίου) στο ΟΑΚΑ και θα ολοκληρωθεί στις 22 του μήνα με την ελληνική ομάδα να αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι το Λουξεμβούργο. Η Εθνική θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 23/10 για να αγωνιστεί την επομένη μέρα (24/10) στο Ρότερνταμ, κόντρα στους οράνιε. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Τουρκία στις 29 Οκτωβρίου.

Ο προπονητής Νίκος Γραμματικός κάλεσε στην Εθνική τους Τσιλιμπάρη, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδη, Κανδύλα, Τζηρά (Ολυμπιακός), Ζαμπούνη, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Δομπρή, Συγγάρη (ΑΕΚ), Αραπακόπουλο, Μωραΐτη (ΑΣΕ Δούκα), Γουργούμη, Αραμπατζή (ΠΑΟΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιο (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλο (Χιλντεσχάιμ – Γερμανία), Μπασμαλή (Λιμόζ – Γαλλία), Λοΐζο (Κέρχενγκ – Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες – Λουξεμβούργο) και Πασσιά (Χιλντεσχάιμ – Γερμανία).