Επίθεση της ΑΕΛ στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη με επιστολή που εστάλη και σε Γραμμένο, Στράτο και Γκαγκάτση

 

Με κοινοποίηση στα συνδρομητικά κανάλια η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσίευσε την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στην ΕΠΟ και την Super League. Οι «βυσσινί» διαμαρτύρονται για τον ορισμό των αγώνων τους.

Ως προς την ΕΠΟ, η επιστολή απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη ως πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι μετά την αλλαγή της διοίκησης ο κομοτηναίος ποαράγοντας εξακολουθεί να έχει αυτόν τον ρόλο, αν και αποτελεί μέλος των σχετικών επιτροπών. Επίσης κοινοποιείται στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Ως προς την Super League η επιστολή, που δεν φέρει την υπογραφή του Αλέξη Κούγια αλλά του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΛ (δεδομένα όμως με την σύμφωνη γνώμη Κούγια, που δεν αποκλείεται να την συνέταξε κιόλας), απευθύνεται στον πρόεδρό της και αντιπρόεδρο της Ξάνθης Γιώργο Στράτο και στον διευθυντή της Super League Βασίλη Γκαγκάτση.

Οι Λαρισαίοι διαμαρτύρονται στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για το πρόγραμμα των αγώνων τους κάνοντας λόγο για συνεχή διαδικασία ταξιδιών με λίγο χρόνο για αποθεραπεία και προπόνηση μετά από κάθε αγώνα. Αναλυτικά η επιστολή, στην οποία υπάρχουν και συγκεκριμένες αναφορές και φράσεις που αποδίδονται στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης (πιθανότατα όμως από παρανόηση) έχει ως εξής: