ΕΠΣ Ξάνθης: Με «επτάρα» επί της Κεσσάνης Ερασμίου εξασφάλισε θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ορφέας

 

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης κατάφερε να πάρει τη νίκη στον πρώτο αγώνα με την Κεσσάνη Ερασμίου της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα των Μπάμπη Χατζημεστή – Παναγιώτη Καμαράκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και συνέχισε έτσι για ένα ημίχρονο, κλειδώνοντας έτσι από νωρίς την νίκη και το θέμα «πρόκριση».

Συγκεκριμένα στο 5′ ο Βασίλης Λαζαρίδης άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο παιχνίδι, με τον Γιάννη Μπουνταγκίδη στο 11′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο του προσωπικό για φέτος.

Στο 20′ και στο 31′ ο Χίντ Ιμέρ νίκησε τον Σανικιώτη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, για να έρθει δυο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Τανζού και να κάνει το 6-0. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έριξαν το ρυθμό τους και απλά ο Ορφέας σκόραρε άλλο ένα τέρμα με τον Βασίλη Καραγιόζη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Καρκατζάνης, Κατρανίτσας, τζαμπάζ Χακή, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ιμέρ, Τορομανίδης, Λαζαρίδης

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ (Χρήστος Μαραντάς): Σανικιώτης, Βασιλειάδης Γ., Σαμπανίδης, Γιαννακούδης Ι., Βασιλειάδης, Τζιρίδης, Γιαννακούδης Π., Βασιλειάδης Χ., Χιλμήογλού, Κρουστάλλης, Σεραπτσής, Ελμασίδης.