ΕΠΣ Θράκης: Μίνι έκπληξη για το κύπελλο στο ΔΑΚ ανάμεσα σε Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και την Δόξα Σώστη

 

Έκπληξη είχαμε στο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με αυτήν του Σώστη για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης τον ομίλων του κυπέλλου της ΕΠΣ Θρλακης και τον Γ’ όμιλο.

Ο Σάκης Σκουλής παρέταξε με πολλές αλλαγές την ομάδα του Ν. Σιδηροχωρίου ενόψει του αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στην Καβάλα με τους “αργοναύτες” για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο οι περισσότεροι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους και αντικαταστάθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Από την άλλη η ομάδα του Παναγιώτη Τσιμπουργκένη που όπως ήταν λογικό αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο ήταν επικίνδυνη στος αντεπιθέσεις δείχνοντας ότι θα κάνει πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα.

Όπως γραφει ο Χάρης Καλφόπουλος για το rodopisports από όπου και η φώτο, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με κορυφαίο τον Κρασώνη απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Σώστη και του πολύ καλού Χατζηισαάκ. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο Σώστης κατάφερε να κλείσει όλους τους διαδρόμους στου επιθετικούς του Σιδηροχωρίου που απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σώστη επέβαλε τον ρυθμό της και πήγε το ματς εκεί που ήθελε και με την προσθήκη του Λάβδα ανέβασε λίγο τις γραμμές χτυπώντας τους γηπεδούχους στις αντεπιθέσεις. Ο κ. Σκουλής βλέποντας ότι η ομάδα δεν ραβάει με τα δεύτερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Γάιδα, Χατζήπαπα, Κόσιη και τον Μίλλερ που επέστρεψε όπως και ο Παρασκευόπουλος από τον τραυματισμό του προσπαθώντας να αλλάξει την κατάσταση χωρίς όμως επιτυχία. Στο 82′ ο Κόσιης σκόραρε για το Ν. Σιδηροχώρι όμως Δρακίδης ακύρωσε το γκολ θεωρώντας ότι έγινε φάουλ επάνω στον Χατζηισαάκ από τον Κύπριο επιθετικό.

Στο φινάλε οι γηπεδούχοι ήταν μόνιμα στην περιοχή του Σώστη από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις φωτιά έκαναν 2-3 φορές την άμυνα του Σιδηροχωρίου να καρδιοχτυπήσει και πλέον η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με την ομάδα του Σάκη Σκουλή να θέλει έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την πρόκριση, ενώ η Δόξα Σώστη θέλει ένα βαθμό με τον αδιάφορο Πανθρακικό για να περάσει στα προημιτελικά.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Παγώνης, ΑΛλεξακούδης, Λεφης, Κούτρας, Ανδρεόυ, Τσαμπάζης,Γιαννακίδης,Κρασώνης,Μουρατίδης.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Τσιμπουργκένης): Χατζηισαάκ, Ανδρικου, Τλέφος, Σταυρόπουλος, Παπουτσής, Γεωργακόπουλος, Μυλωθρός,Μουσταφα, Δεληγκιόζης, παπαδόπουλος, Βουλγαρίδης