ΕΠΣ Θράκης: Διπλό πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου για την Δόξα Γρατινής μέσα στο Κόσμιο

 

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πανηγυρίζει από το απόγευμα της Τετάρτης η Δόξα Γρατινής, καθώς την εξασφάλισε μετά την δεύτερη νίκη της για την φάση των ομίλων, αυτή τη φορά επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου και μάλιστα στο Κόσμιο.

Οι 50 περίπου φίλοι που βρέθηκαν σε εργάσιμη ημέρα στην αυτοσχέδια κερκίδα του Κοσμίου είδαν ένα παιχνίδι λίγων ευκαιριών αλλά με πολλές προσωπικές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να παίρνουν μια δίκαιη νίκη εκμεταλλευόμενοι και τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα του Κοσμίου (όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Παρατηρητής” απουσίαζαν οι Πότσης, Βλασόπουλος, Τσαγκαλίδης, Χατζητουλούσης, Μυστρίδης, Γιαπρακτσής, Βοργιατζίδης, και Σειδάν Μαμούτ.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο… Ζάγγουλος με αυτογκόλ με την συμπλήρωση του 75ου λεπτού και ο Κακουλίδης στο 90′ με ψύχραιμο πλασέ από ασίστ του Μπόζη.

Πιο πριν, η ομάδα της Γρατινής διαμαρτύρεται και για πέναλτι σε βάρος του Πασχάλη στο πρώτο μέρος με τον διαιτητή Κουμπαράκη να θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων προσπάθησε περισσότερο να το  εκμαιεύσει. Η φωτογραφία από την έναρξη του αγώνα είναι από το Rodopisports.

ΠΑΟΚ  ΚΟΣΜΙΟΥ: Δεληγιάννης, Ζάνταλης, Τριάντος, Ζάγγουλος, Αληοσμάν, Λεβεντέλης, Νάκος, Αραμπατζής, Μιχαλακέλης, Αράμπας, Ρούμπος.
ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ: Μπουτσακτσή, Μαγκούτας  (88′ Κακανούδης), Τάτσιος, Τρέσαλος, Καμζέλας (45′ Χρυσαφίδης), Κακουλίδης, Πασχάλης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ (80′ Δαλή Ισμαήλ), Αντωνιάδης, Μπόζης (88’Χατζάκης).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ