Συνεχίζει το πήγαινε-έλα ο Γκουτσίδης που μετά τον Νέστο και την Δόξα Δράμας έκλεισε στον Ηρακλή

 

Στον Ηρακλή και στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα με την μορφή δανεισμού ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός της Δόξας Δράμας Γιώργος Γκουτσίδης.

Έτσι ο Ηρακλής ενέταξε στο δυναμικό του ακόμα έναν παίκτη με παρελθόν στην Θράκη μετά τον Βλαδίμηρο Σαβελίδη. Ο 21χρονος Γιώργος Γκουτσίδης είναι, γιος του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παράσχου, Πάνου Γκουτσίδη με παρελθόν στην Ξάνθη ως παίκτη και προπονητή.

Ο Γκουτσίδης αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανθρακικού με την οποία υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο και πέρυσι στα Χανιά στο ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική, όπου ωστόσο ήταν άτυχος αφού ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Το καλοκαίρι ήταν κάπως περιπετειώδες, αφού προπονούνταν στον Παναιγιάλειο, ωστόσο συμφώνησε με τον Νέστο Χρυσούπολης, αλλά μετά από ένα δεκαήμερο δεχόμενος την πρόταση της Δόξα Δράμας του Νίκου Ιωσηφίδη βρέθηκε στην προετοιμασία των Δραμινών στον Βόλακα και πήρε μέρος στα φιλικά της ομάδας.

Ωστόσο οι πολλές μεταγραφές και οι λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή της Δόξας οδήγησε τους Δραμινούς στην απόφαση να τον παραχωρήσουν με δανεισμό στον Ηρακλή που καίγεται για ενίσχυση, και τελικά μετά από αλλεπάλληλες μετακινήσεις θα φορά την “βαριά” φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης έστω και στην Γ’ Εθνική.