Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση από την Ασπίδα Πηγαδίων για την Ελπίδα Σαπών

 

Με μια μεταγραφή ενός ακόμα φοιτητή  προχώρησε η Ελπίδα Σαπών για να καλύψει το κενό που είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο λόγος για τον 20χρονο ξανθιώτη αριστερό μπακ Άγγελο Μπαμπούρη με δυνατότητα να αγωνιστει και στο κέντρο της άμυνας, που έχει περάσει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφάσισε, μιας και θα είναι… μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής, να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Ροδόπης.

Παλαιότερα, είχε περάσει από τις Ελπίδες Ξάνθης και τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης, αλλά και μετέπειτα από την Ασπίδα Πηγαδίων. Μάλιστα ο Μπαμπούρης ήδη μετέφερε το δελτίο του και αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο νικηφόρο 3-0 επί της Στρύμης, που φέρνει την Ελπίδα Σαπών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της ΕΠΣ Θράκης.

Φαίνεται πάντως πως το στίγμα του ποδοσφαίρου δεν το έχει μόνο ο Άγγελος στην οικογένεια, αφού 2 περίπου μήνες πριν, ο μικρότερος αδερφός του Βαγγέλης μετακόμισε επίσης από την Ασπίδα Ξάνθης, αλλά με… προορισμό τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης.