Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Γούτα για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ

 

Ο Δημήτρης Γούτας ήταν εκ των βραβευθέντων στην ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης και φαίνεται πως ο ίδιος δεν ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε στην Ξάνθη και φρόντισε μέσα από τη σελίδα του να στείλει τα χρόνια πολλά και τις ευχαριστίες του στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γούτας ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του όταν πέτυχε το γκολ στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην οποία αναφέρεται για τα 50α γενέθλια της ομάδας με την οποία ανδρώθηκε και πήρε τις ευκαιρίες και τις αρχές του για να φτάσει πλέον στο επίπεδο που είναι αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα φρόντισε να στείλει από τη πλευρά του τις ευχές και τα χρόνια πολλά στην ομάδα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον σύλλογο και όλους όσους εργάστηκαν ή εργάζονται σε αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Γούτας:

«Την εβδομάδα που πέρασε η ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, πήρα ευκαιρίες που μου έδωσαν την δυνατότητα να κερδίσω εμπειρίες, και μέσω των συμμετοχών σε αυτήν εξελίχθηκε η καριέρα μου με την μεταγραφή μου και την παρουσία μου στο Βέλγιο από το καλοκαίρι του 2016, γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.
Α. Ο. Ξάνθη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με επιτυχίες, και πάντα ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από πλευράς μου στον σύλλογο και σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν ή εργάζονται σε αυτόν.

#Χρόνια_Πολλά #ΑΟΞ #50_χρόνια_ιστορία»