ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφική ενίσχυση για την Αναγέννηση Παγουρίων και έπεται συνέχεια

 

Δυο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε η νεοφώτιστη Αναγέννηση Παγουρίων που προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού στο παρά πέντε από την έναρξη του πρωταθλήματος ενημερώθηκε για την συμμετοχή της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Έτσι η ομάδα του Μεχμέτ Μεχμέτ ενισχύεται με τους νεαρούς Δημήτρη Κέφη και τον Βασίλη Δημηνα. Ο 21χρονος Κεφής αγωνίζεται στο κέντρο ως αμυντικό και επιθετικό χαφ, και αγωνιζόταν για μια δωδεκαετία στις ακαδημίες της Καλλιθέας πριν περάσει Κομοτηνή Πολιτικές Επιστήμες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο Θράκης, ενώ για λίγο αγωνίστηκε και στην ακαδημίες του Πανθρακικού.

Ο 20χρονος Δημηνάς που κατάγεται από την Πιερία αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης κυρίως από τα αριστερά και προέρχεται από τον Μακεδονικό Νεας Εφέσσου στην ΕΠΣ Πιερίας. Ο Δημηνάς σπουδάζει στο Οικονονικά στο ΔΠΘ.

Οι δυο τους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με το Κοπτερό όπου η Αναγέννηση ηττήθηκε με 1-3 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου, αν και στην ομάδα έβλεπαν τα παιχνίδια περισσότερο σαν φιλικά προετοιμασίας αφού αυτή ξεκίνησε την τελευταία στιγμή. Πλέον στα Παγούρια κοιτάνε το σημαντικό παιχνίδι με την Μεσσούνη για τοπρωτάθλημα όπου προβλέπεται να συμμετέχουν ακόμα κάποια παιδιά που θα αποκτηθούν προσεχώς. ΄