Νέα “μπαμ” για τον Ιάσμο με πρώην παίκτη Πανθρακικού, Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τα μετόπισθεν πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρου Ιάσμου.

Συγκεκριμένα μετά τους Κλή, Παπαρούνα, Βιόπουλο, ο Μέγας Αλέξανδρος απέκτησε τον τελευταίο μήνα ακόμη ένα παίκτη της Δόξας Προσκυνητών τον Κομοτηναίο στόπερ Άγγελο Λειβαδιώτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS έπεται και συνέχεια στην μεταγραφική ενίσχυση του Ιάσμου εκ νέου από ομάδες Γ’ Εθνικής και όχι μόνο.

Ο Λειβαδιώτης που κατάγεται από τον Αίγειρο και ολοκλήρωσε και τις σπουδές του,  αγωνίστηκε μάλιστα την Κυριακή στο μεγάλο διπλό της Δόξας Προσκυνητών επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου όπου μάλιστα αποβλήθηκε στο φινάλε του αγώνα. Ωστόσο δεν χάνει το ντέρμπι με την Ελπίδα Σαπών όπου θα κάνει το ντεμπούτο του για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, αφού την Τετάρτη δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα κυπέλλου με τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων όπου θα εκτίσει  την ποινή της μια αγωνιστικής της τιμωρίας του.

Ο 23χρονος σεντερ μπάκ ξεκίνησε από τις ακαδημίες  του Πανθρακικού και στο παρελθόν φόρεσε στην Γ’ Εθνική εκτός από την φανέλα των Προσκυνητών αυτές του Έβρου Σουφλίου αλλά και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.