Έκλεψε τις εντυπώσεις με το ύψος και την απλότητά της η όμορφη Θρακιώτισσα φυσιοθεραπεύτρια κατά την υποδοχή του Πετρούνια

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας. Μαζί του επέστρεψε από τον Καναδά και η Θρακιώτισσα φυσιοθεραπεύτριά του και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής Ιβάνα Τζούριτς.

Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, πρόκειται για την αδερφή του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Δημήτρη Τζούριτς και κόρη του παλιού άσσου του ΑΟ Ορεστιάδας Μίλαν Τζούριτς, η οποία την τελευταία διετία έχει αναλάβει ρόλο φυσιοθεραπεύτριας στην Εθνική Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής.

Η όμορφη Ιβάνα, που έχει περάσει ορισμένα από τα καλύτερά της χρόνια στην Ορεστιάδα και έχει πολλούς φίλους στον Έβρο, κρύβεται πίσω από το θαύμα των συνεχόμενων επιτυχιών του τελευταίου διαστήματος από τον Πετρούνια και την παρέα του. Φυσικά ήταν παρούσα και στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Στην υποδοχή έκλεψε τις εντυπώσεις. Πήγε εκεί ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης και δεν έχασε την ευκαιρία να βγει μια «οικογενειακή φωτογραφία» με όλα τα μέλη της αποστολής, αλλά όλοι την… πάτησαν.  Η Ιβάνα Τζούριτς διακριτικά έμεινε στην άκρη, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Άλλωστε, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, ως παλιά βολεϊμπολίστρια και αυτή, έριχνε και ένα… κεφάλι (τουλάχιστον) όλους τους άνδρες. Συμπεριλαμβανομένου του υφυπουργού, γιατί οι αθλητές της ενόργανης είναι γνωστό ότι δεν φημίζονται για το μεγάλο ύψος τους. Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική…