«Αποσπάσεις με… μέσον, ουδείς από την Θράκη»! Μείζον θέμα σε Φως και VolleyNews η αποκάλυψη του ThrakiSportS

 

Δέκα μέρες πριν το ThrakiSportS αναδείκνυε το θέμα των αποσπάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, που δεν έκρινε ούτε ένα άξιο άτομο από την Θράκη και δη τον Έβρο ανάμεσα στα 14 για τα οποία ζήτησε απόσπαση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το θέμα, πάνω σε αυτήν ακριβώς τη βάση, το ανέδειξε την Δευτέρα και ο κομοτηναίος αθλητικογράφος Στέφανος Λεμονίδης στην στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα «Φως των Σπορ», ενώ αναδείχθηκε και μια από τις κύριες ειδήσεις στην ιστοσελίδα VolleyNews, παραμένοντας μάλιστα για αρκετές ώρες πρώτο θέμα (και διατηρείται ένα 24ωρο μετά στα κύρια της ιστοσελίδας).

«Από τους 14 προπονητές που αποσπώνται σύμφωνα με την απόφαση του ΓΓ Ιούλιου Συνοδινού για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, οι 8 είναι από το Λεκανοπέδιο της Αττικής και οι άλλοι από… Θεσσαλονίκη, Άρτα, Πέλλα, Μαγνησία, Μεσσηνία και Ηράκλειο Κρήτης. Ουδείς από τη Μητρόπολη του Βόλεϊ, τη Θράκη, και ουδείς προπονητής από το βόλεϊ γυναικών», σχολίασε ο Λεμονίδης.

Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε να δούμε που θα απασχοληθούν οι ομοσπονδιακοί προπονητές αλλά μόνο αξιοκρατία δεν… μυρίζει η όλη ιστορία, με κάποια άτομα να έχουν ως προτέρημα ότι είναι φίλα προσκείμενοι της κυβέρνησης και άλλα να μην έχουν προσφορά στο άθλημα για να δικαιολογεί την απόσπασή τους. Βέβαια κάποτε πρέπει να δοθεί ευκαιρία και σε νέα παιδιά, αλλά κάπου βρωμάει η ιστορία και πολύ μάλιστα».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ