Super League: Μόνη πρώτη η Ξάνθη! Οι εμφανίσεις των Θρακιωτών, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κ17

 

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ17 της Super League, με την Ξάνθη να συνεχίζει με νίκη επί της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και να βρίσκεται πλέον μόνη στην κορυφή μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή νίκησε εύκολα με 1-3 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι τους vησιώτες και έφτασε τους 10 βαθμούς μένοντας πρωτη στην βαθμολογία, με την Λάρισα να έχει 9 και τον ΠΑΟΚ 8.

Στα των «Θρακιωτών» αντίπαλοι της Ξάνθης ήταν για την Κέρκυρα ο πρωην μέσος της ΑΕΔ και του Πανθρακικού και αρχηγός των Φαιάκων Πάρης Γκασίδης που έδωσε και την πάσα για το 1-0 των Φαιάκων, ενώ βασικός ήταν και ο πρωην αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ Ισαακίου Θανάσης Βαγγέλοφ και αλλαγή ο πρωην αμυντικός του ΠΑΟΚ Ισαακίου Σπύρος Αλεξιαδης.

Επίσης βασικός στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο με καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης Αβέντις Αβεντισιάν που αντικαταστάθηκε στο β’ μέρος και στο 82′, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Χρήστος Στοϊνοβιτς. Στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε στην ήττα του ουραγού Απόλλωνα από τον Αστέρα Τρίπολης ο πρώην αμυντικός της Δόξας Σώστη, και του Πανθρακικού Κώστας Τζιαφαλιάς για τον Νότιο Όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Κέρκυρα – Ξάνθη 1-3
Λαμία-Λάρισα 1-4
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1–1
Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ξάνθη (4) 10 (11-3)

2. Λάρισα (5) 9 (13-9)
———————————-
3. ΠΑΟΚ (4) 8 (9-5)

4. Παναιτωλικός (5) 7 (4-5)

5. Λαμία (4) 4 (6-9)

6. ΠΑΣ Γιάννινα (4) 3 (3-9)

7. Κέρκυρα (3) 1 (5-11)