Η σημειολογία της ειδικής βράβευσης του «διευθύνοντος συμβούλου» Νίκου Επιτρόπου στην εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης

 

Δύο φορές ανέβηκε ο Νίκος Επιτρόπου στην σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ.

Η πρώτη ήταν όταν κλήθηκε να βραβεύσει τον Γιώργο Μαρινάκη, τον παίκτη που πέτυχε το πρώτο γκολ της Ξάνθης στην ιστορία της στην Α’ Εθνική.

Η δεύτερη ήταν όταν κλήθηκε να βραβευθεί ο ίδιος για την προσφορά του στον σύλλογο από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη.

Και τις δύο φορές από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης αναφέρθηκε ως «διευθύνων σύμβουλος« της ομάδας, αν και την θέση αυτή κατέχει εδώ και μερικές εβδομάδες ο πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Επιτρόπου για προσωπικούς λόγους, την οποία αποκάλυψε το ThrakiSportS.

Ουδείς έσπευσε να κάνει την παραμικρή διόρθωση – και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι τα κείμενα των παρουσιαστών είχε διπλο και τριπλοτσεκαριστεί από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Οπότε μάλλον επιβεβαιώνεται όσα και ο ίδιος ο Νίκος Επιτρόπου αλλά και άλλοι παράγοντες της Ξάνθης είχαν πει στο ThrakiSportS.

Ο Επιτρόπου ποτέ δεν έχασε την εμπιστοσύνη του Χρήστου Πανόπουλου και εξακολουθεί να αποτελεί το δεξί του χέρι, κάνοντας το γενικό κουμάντο στον σύλλογο. Η μη συμμετοχή του πλέον στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ είναι ένα θέμα καθαρά τυπικό και στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αργά ή γρήγορα, να ξαναδούμε τον Νίκο Επιτρόπου να καταλαμβάνει το υψηλό διοικητικό πόστο του διευθύνοντος συμβούλου, καθήκοντα που ούτως ή άλλως εξακολουθεί να ασκεί ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ…